Krk

Japp japp! Så heter stället jag ska till i sommar! Det ligger i Kroatsien. Jag längtar ihjäl mig!!! Kommer bli så sjukt roligt! :D Ska åka dit med min mamma, Lisa och Zoyke. ( Har ingen aning om hur det stavas, Zoyke var mormors man typ eller nått så man kan säga att han är mammas låtsaspappa. ) Jag fick se massa bilder på var vi ska bo och så igår. Sen visade mamma centrum och hon sa: "Där finns massa discotek och sånt". Jag bara: "Vadå skulle vi få gå på det? ^o)". M: "Ja... det skulle ni väl kunna få, jag skulle kunna va på nån bar i närheten och komma och hämta er nån gång." Fan vad kul jag ska ha!!! XD

Pussar ock kramar på er allhiopa för ni är så underbara! <33
image3

Glad?

Ja faktiskt! Glömt bort att en sån känsla finns men nu känner jag jue att den gör det! :D Fast... jag är JÄVLIGT rädd för vad som kommer hända i helgen!!! Alla om ni hört nått / nån sagt att ni får komma som inte är JAG så är ni INTE välkommna! Kommer INTE att släppa in er, då får ni stå ute i kyla tsm med Max å frysa... spy gärna ner honom om ni har lust XD


PUSSAR PÅ SÖTASTE FOLKET!!! ÄNNU FLER LEENDEN SÅ JAG BLIR ÄNNU GLADARE!!!!! <3<3<3<3

Önskningar

Fick precis reda på av söte Jonas att kommentar stavas så som jag precis skrev det och inte komentar. Hm... Känns inte helt bra detta. Vad har det blivit med mig?! HAHAHA

Det jag skrev i förra inlägget om vad jag önskade mej så har en sak i alla fall funkat... Tjäna pengar ;) Emma, du och jag är lätt bäst på det! :D Men de andra två sakerna har däremot varit sämre... Men nån gång ska man väl få känna lite kärlek i solskenet! ;P

Dagens komentar!

Jag blev lite osäker på hur komentar stavas... kommentar eller komentar? Äsch, strunt samma jag skriver komentar!

Igårmorse satt jag och väntade på bussen. Det var kanske 5-6 personer till på busshållplatsen. Brevid mej ligger det en stor hög med brända tidningar. En tant ( runt 60? ) kommer in i busskuren och ska kolla hur dags bussen kommer. Hon kollar ner på tidningshögen, går ut till några andra tanter som också står och väntar på bussen, sen hör man henne säga: " Nån jävel som frysit! Jag tycker VERKLIGEN synd om dagens ungdom, ingen aktivitet alls."
Alla andra människor på busshållplatsen höll med utom jag som fick värsta skrattanfallet! Fick en massa konstiga blickar från folket runt omkring... men vadå hade inte ni skrattat? HAHAHA När jag skrattat klart tog jag upp mobilen och skicka sms till Emma, hon tyckte också det var roligt så jag är i alla fall inte ensam om det! XP Nu funderar jag starkt på att sluta åka buss eftersom folk antagligen kommer känna igen mig... Fast vad spelar det för roll? Det är ju egentligen tanten som borde sluta åka buss för hon är så jävla utskämd! XD HAHAHA

Ha det fint, nu ska jag hinna med en äcklig jävla skit buss! <3

Inte alltid så smart...

Dum som jag är stack jag inte hem till pappa igårkväll... Jag var nere på värpinge och gjorde... "duktiga" ( var i alla fall kul ;) ) saker med söta Emma och då tänkte jag att jag lika gärna kunde sova hos mamma, men nu på morgonen upptäcker jag att jag kommer behöva sitta i stan och vänta på den andra jävla bussen i 15 min. Det kanske inte låter så där extremt länge, men jag är ganska så otålig av mig, dessutom ser det kallt ut och om jag hade sovit hos pappa hade jag kunnat gå upp mycket senare + inte behövt byta buss. Därför känns det här väldigt störigt...!

Inget nytt på kärleksfronten heller för den delen... Suger lika jävla mycket som alltid! :(
 
Vad jag önskar mig idag: Fint väder, KÄRLEK och att tjäna massor av pengar... hehe ;)

Ha det fiint <3

Stolt XD

Var inne här imorse... Måste bara skryta lite med att jag kom på hur man bytte textstil... Haha nu tycker ni att jag är helt dum i huvudet för att jag inte fattat det tidigare... Men jag är inte sådär jätte high på sånt så jag måste faktiskt säga att jag är ganska stolt över vad jag åstakommit! ;)
Om nån har lust får den gärna hjälpa mej med att göra så man klickar på datum istället för namnen på blogginläggen.. det skulle va trevligt! :P


Ha det bäst <3


Förlåt!

Jag sa hejdå till alla på msn för typ 1 halv timme sen... Vad gör jag då fortfarande här inne på datan? Ja, det kan man ju fråga sej. Tror inte att nån har ett särskilt bra svar på den frågan. Men jag vet att om jag går och lägger mej nu så kommer jag inte kunna somna, kommer ligga och tänka hela natten och kommer antagligen bli ledsen. Så länge jag sitter här och skriver så är det ändå ganska lungt för då måste jag tänka på vad jag skriver samtidigt så då kan jag inte koncentrera mej så mycket på alla äckliga jävla tankar! Kan man sitta här hela natten och skriva typ världens längsta blogginlägg? Nej, trodde inte det heller. Borde kanske gå och lägga mej ändå, kan alltid hoppas att jag blir så utmattad av allt tänkande att jag somnar. "yeah right". Vill säga förlåt för att jag är en sjukt dålig kompis! Det värsta är att jag sitter här och säger förlåt, sen kommer jag gå imorgon igen och vara lika dum i huvudet igen. Varför gör jag så här? Jag har ingen rätt att sitta här och säga förlåt :/ jag menar det verkligen! Men det sjuka är att jag vet att jag kommer vara lika taskig igen. Förstår inte vad jag håller på med. Behöver nån som säger till mej ordentligt, för av någon jävla konstig anledning klarar jag det inte själv... Jag ska försöka att inte va såhär mer. Det är inte ett dugg kul att göra dej ledsen, men ändå gör jag det. Dessutom lyckades jag förstöra en massa saker innan. Nu vill du väl aldrig mer träffa mej igen antar jag. Jag önskar verkligen att jag vetat vad jag höll på med, men jag måste faktiskt säga att jag inte tror inte att du riktigt visste vad du gjorde heller. Inte för att det gör saken bättre. Det gör inte att du vill träffas, det gör inte att du svarar på mina sms (fast jag hoppas att du sover så det är därför du inte svarar...) , det gör inte någon nytta överhuvudtaget faktiskt... Tyvärr!
BLÄÄ, JAG VILL INTE GÅ OCH LÄGGA MEJ!!!!!!!! (MEN JAG VILL SOVA)

hmm.. okej då, godnatt <3



Vad kan man säga...?

Jag är sämst på att ta intiativ till... "saker", då händer det heller inget... =S hm... vet inte vad jag ska säga mer än att jag är feg som fan! :/


Jag behöver seriös hjälp!!!

Har ingen aning om det är nån som fattar ett skit av vad jag snackar om... men det gör inte så mycket... Det är nog bäst så ;)

Så här kan det gå... ;)

Igår träffade jag min kära Emma! :) Vi hade inget att göra, vi kunde inte gå hem till henne efterosm hon skulle bli tvungen att gå ut med Alice om vi gick dit och vi kunde inte gå hem till mej av någon konstig anledning. Så tillsist hamnade vi på biblioteket för vi täkte att vi kanske kunde hitta någon rolig människa vi kunde gå hem till på MSN. Tyvärr gjorde vi dock inte det, men vi hade skojigt ändå. :P Emma hitade en svart tuchpenna och vi båda var ganska nerklottrade när det var dags att gå hem. ;)
image2

Visst har jag ritat fint! (A) ;)

Kamera/hund

Fint väder och jag sitter inne... Känner inte en människa här på kg.. Kanske kan gå ut ensam och bara gå en runda, men jag vet inte. Hur kul kan det bli? Fast man kanske träffar nån.. (Där kom det, det vi alla så länge väntat på... Saras positiva sida xP) Får väl se om det blir någon promenad eller inte, hade man bara haft en kamera så hade jag gärna gått runt och fotat lite ;) men jag tog tyvärr i sönder min pappas och han är lite arg på mej för det... så det är ju bara att glömma :P En hund hade också kunnat vara bra, en anledning att gå ut ju! :)

Ha det bäst <3

Leka optimist

Mitt liv är skit, men jag börjar fundera på om det är för att jag har varit så jävla negativ på sista tiden!?! Oavsett vad så har jag bestämt mej för att försöka va optimistisk och ha en positiv inställning till allt istället så kanske mitt liv blir värt att leva igen!

Ha det bra  <3

Mobil problem

Man kan ju tycka att eftersom jag och Lisa har likadana mobiler (=likadana laddare) att det vore rätt enkelt att alltid ha en laddare till hands. Nu är problemet att en utav laddarna är hos mamma och en... har jag glömt hemma hos Emma så min mobil är tyvärr död, så jag trodde att jag skulle vara o kontakt bar idag tills jag kom ut i köket och såg Lisas gamla mobil ligga på köksbänken. Det blev full fart på mig med att byta simkort. Så nu är det poblemt löst i alla fall. Det är bara att ringa om ni känner för det! ;)
Nu har jag lite brott till bussen så ni får ha det så bra! <3

Mysigt väder = lite kläder ;)

Jag är som sagt fortfarande sjuk, men inte kan man väl sitta inne när det är så fint väder?!  Syrran kom hem så jag drog med henne ut på en promenad. Sjukt skönt att bara kunna gå runt i tjocketröja! :D Syskon är på sätt och vis bra... Visst man bråkar ibland, men man vet  att man kan berätta vad som helst för de utan att någon annan får reda på det. Just nu känns det som att Lisa är den enda i världen som jag kan lita på och det är ju kind of depressing. Fast så kan det va ibland och det är inget att göra åt saken... är i alla fall glad att det finns nån jag kan lita på :)

Le mot mej för jag är olycklig =(

Det är inte alltid man förstår...

Jag har haft en väldigt tråkig dag idag eftersom jag bara har vatt hemma för att jag har haft feber. När man är sjuk har man väldigt gott om tid att fundera över saker, så det är ungefär vad jag har gjort.

Saras funderingar:


1. Alla tycker att det är så stor skillnad mellan 92:or och 93:or, men ingen kan förklara skillnaden.. Själv kan jag inte se den stora skillnaden, precis som 92:or så finns det väldigt omogna och störiga 93:or.. men sen finns det ju de som är likna mogna som 92:or. Kanske är det så att jag är en omogen 92:a och är därför som en 93:a.. haha who knows?! xP men jag kan i alla fall inte se någon större skillnad! :)

2. Har kommit fram till massa HEMSKA saker om mej själv, t.ex att jag är tjock.. visste jag i och för sej redan innan. Men när jag funderar över saken så kan det väl inte göra så mycket om man är lite mullig, rund eller vad man ska kalla det? så länge man liksom inte är FET så kan det väl inte spela så stor roll?

3. Jag tror jag bestämt mej för att börja på fotboll igen! ^^ Låter väl kul?! :D Fast jag tänker inte säga nåt om saken till pappa förän jag är 100% säker för han kommer antagligen bli jätteglad (fråga mej inte varför!?!) och om jag sen bestämer mej för att inte börja så är det ju inte så lyckat..!

4. Att jag måste lära känna fler folk, eftersom mina kompisar av någon konstig anledning hatar mej idag... Det är inte mitt fel att de bråkar jue! Eller!?!Har tänkt en massa mer.. men orkar inte skriva det xPDet var bara om man var typ magsjuk man inte kunde praoa va? Man kan väl inte smitta maten om man bara har lite feber?! hehe

Hoppas på många léenden imorgon så jag får bli lite hög! ;) Ha det fint <3

SOMMAR <3

Saknar sommaren sjukt mycket!!!

Prao på Coffehouse by George

Att vakna med 39 graders feber är aldrig kul, men när det är skola så gör det inte så mycket för det kan vara skönt att slippa ju. ;) Men när man ska praoa så vill man gärna vara där (i alla fall jag) så jag slängde i mig några alvedoner och gick dit i alla fall.. När jag kom dit fanns där nästan ingenting att göra och jag kände mig ganska dum när jag bara stog där. Vid lunch strömma där in folk och jag fick fullt upp. Tappa glas och annat i golvet visade sig kunderna va väldigt bra på, jag tror bestämt att det var minst fyra stycken som tappade glas eller tallrikar i golvet. =P De två som gjorde maten (ska jag kalla de kockarna?) kunde inte svenska särskilt bra och jag hade ganska väldigt svårt att förstå. I början av dagen var det bara jag, kockarna och en till där så jag hade lite problem för jag förstog inte riktigt vad det var de ville att jag skulle göra, men det löste sig och alla blev nöjda och glada! :) Till lunch åt jag pasta med kyckling paprika och majs. Väldigt gott! :) Jag skulle egentligen slutat 15.00 men jag fick sluta en timme tidigare. Tänkte åka och hälsa på Emma, men när jag ringde till henne lät hon så stressad att jag la på. :P

Le mot mej!
Your smile is my drug ;)


En natt med Sara

Kom hem till Sara igårkväll. Hon försökte tvinga mej att äta kladdkaka tillsammans med henne,men när jag övertalat henne till att jag inte skulle ha så ångrade jag mej och åt en bit ändå. sen gick vi in till stan för att hyra film och köpa godis, men när vi väl var där bestämde vi oss för att strunta i att hyra film och bara köpa godis för att se hur tjocka vi kunde bli om vi la alla våra besparingar på godis. :P När vi traskade hemåt fick Sara ett mystiskt telefonsamtal från en göteborgare som ville sova hemma hos henne... Det visade sig vara ingen annan än Håkansson... Kan fortfarande inte förstå att han kunde härma dialekten så jäkla bra..! Väl hemma hos Sara igen var jag väldigt tråkig, men jag hade sovit över hos Emma natten innan så det var kanske inte så konstigt att jag var trött. Men jag tänker ändå säga förlåt till dej Sara för att jag typ somnade när vi satt vid datan! (A)


Vissa dagar är mer minnesvärda än andra! ;)

Jag har precis varit och träffat min dagiskompis :D Vi har typ inte träffats på ungefär 10 år så det var jätteskoj! ^^ Hände en annan väldigt trevlig sak också... ;)
 Känns som mitt liv äntligen håller på att ordna upp sig igen! En sjukt skön känsla! ;)

början på en blogg

Jag sitter inne på min syrras dator och skriver eftersom jag inte lyckades att få internet att fungera på min egen.. Det är min kära kompis Sara Hansson ( även kallad Hasse ;) ) som har hjälpt mej att komma på ett passande namn till bloggen. Jag tror att det är en låt titel, jag har aldrig hört låten.. men tyckte att det lät fint :)

RSS 2.0