Skogsmullar

Tjenare ^^
Inatt blev det sova i vindskydd i Skrylle. Det var trevligt, fast hälften av alla som skulle med banga... Så det sluta med att vi bara var 7 stycken, men vi hade skoj ändå!
Elden var inte den lättaste att få igång.. och när vi kom dit så hade receptionen stängt så vi kunde inte köpa ved. Det var bara till att sticka ut och samla pinnar i skogen. Fast sen fick jag den brilljanta idén att "låna" lite ved ur förrådet. Så jag Elin och polack hioran gick och gjorde det. Veden var dock lika stor som en stubbe så det var inte särskilt lätt att få eld på den, men vi fick i alla fall glöd så att vi kunde grilla våra korvar!
Himlen var sjukt stjärnklar så jag och Polski la oss på taket uppe på vindskyddet och tittade på stjärnorna. Efter någon timme somnade jag där uppe och vaknade imorrse av att min sovsäck och hela jag var helt dygsur av daggen. Inget skönt uppvaknande kan jag lova!
Hoppade ner från taket och gick in i vindskyddet till de andra som varit uppe hela natten. Jag skakade jättemycket för att jag var helt våt så Polski var snäll och lånade ut sin sovsäck till mig en stund.

Nu ska jag snart dra till dalbystenbrott, det blir najs! Är fett glad för att jag är ledig!!! =D

Puss på er alla underbara gullungar! <3

Datum

Just det ja, ni kan ju kolla längst ner på inläggen vilket datum de är skrivna för annars kan det ju bli missförstånd... Många av inläggen är ju från förra året :P

Tivolijobb

Jag är sjukt glad att jag inte blev geting stucken idag! När jag gick in och satte mig i Poppen, kiosk där man säljer sockervadd, slush ice och annat sött, så var där ungefär 50 stycken getingar inne.
Jag bestämde mig för att sitta på stolen där inne och bara sitta helt stilla så att de inte fick nån anledning till att sticka mig... Funkade, eller ja, det var ju klart jag var tvungen att röra mig i mellan åt, men jag blev åtminstone inte stucken!
Sockervaddmaskinen höll på och krångla med mig som vanligt så efter att jag gjort tre sockervadd så sa jag till alla som ville köpa sockervadd att maskinen var sönder. Snacka om skönt!
Så om man bortser från getingarna och att det var som en bastu där inne så var det ändå helt okej! :)

puss och kram på er alla från lilla mig <3

Osbyholm

Halloj ^^

Har precis kommit hem från Ona. Kan ärligt säga att jag var ganska nervös på vägen dit. Jag åkte nämligen dit för att bli godkänd så att jag ska få lov att vara hans kompis eftersom han bor i fosterfamilj. Tänk om jag inte skulle bli godkänd, det hade ju varit jättehemskt!
  Jaja jag satt i alla fall där i bussen med iPoden på högsta volym och tänkte på lite alltmöjligt. Framför allt förra sommaren tänkte jag på. Funderade på hur allt kunde bli som det blev. Jag tror på ödet så det jag satt och tänkte på var ungefär att oavsett vilka val vi gör i livet så händer det som ska hända ändå för det är ödet. Det spelar ingen roll vad du väljer för i slutändan händer det som borde hända ändå, det som redan är planerat för just dig.
  Jag avbröts i dessa funderingar av att höra en duns mot framdelen av bussen och såg en massa vitt flyga förbi rutan och insåg att det var inälvor från en fågel. Väldigt äckligt faktiskt.
  Självklart så var det nått fel på bussen så hållplatserna stod inte någonstans. Tantrösten ropade dock ut "nästa lundsridhus" och sånt. När jag misstänkte att jag snart var framme tog jag ut hörlurarna ur öronen och hörde tanten säga "nästa osbyholm" det var där jag skulle hoppa av så jag tryckte på stopp. Bussen stannade och jag tittade ut, men på hållplatsen stod det inte Osbyholm utan Fogdarp. Jag insåg att jag inte var rätt och satt kvar på min plats. Hade hört fel. "Förlåt detta var inte rätt hållplats, ni kan köra vidare" sa jag.. rätt pinsamt faktiskt.
  När jag kom fram möttes jag av Ona och hans "foster pappa", vi åkte bil till deras hus ute i skogen. Hans foster föräldrar var jättetrevliga och jag slutade vara nervös så fort jag hälsat på dem. Vi satt och fika en liten stund sen var det dags för mig att åka hem eftersom Ona bara fick träffas i 1 timme innan jag blivit godkänd. Men jag är rättså säker på att jag blir det så det är nog ingen fara.
  Pussar och kramar på er alla!

Jag är dålig på rubriker

Härligt att det har blivit sommar nu!
  Jag tror Emma G kommer hem snart, idag eller imorgon. Eller det var vad Josse sa i alla fall. Hoppas det!
  Ska jobba imorgon.. Men jag är ledig på onsdag och torsdag. Längtar till på tisdag för då ska vi sova i vindskydd i Skrylle. Hör av er om ni vill vara med. Tror att det kommer bli jätteroligt!
  Nu pallar jag inte skriva mer ska käka frukost. Snart bär det av till Hörby. Du är saknad Ona! <3

RUBRIK

Länge sen jag skrev nu. 
  Skulle faktiskt vara skoj att börja blogga lite igen, bara det att det inte finns så mycket att skriva om.
   Är ganska ledsen för det känns inte som att det går att lita på någon tyvärr... Men strunt samma det spelar egentligen ingen större roll.
  Imorgon ska jag till Ona och bli godkännd av hans kontaktfamilj.
   Agel har åkt inn igen för att han sparka Dima i ryggen för att Dima är skyldig mig och mina kompisar 400 kronor. Vi ska hämmnas fett mycket på den j*vla f*ttan! Fy fan för Dima!
  Är trött på allt! Skriver någon dag då jag förhoppningsvis är på bättre humör istället.

RSS 2.0