Varning för tråkigt inlägg!!

Igår blev det ut och äta med Elisabeth, Martina, Josse och Emma och sen bar det av hem till mig och kolla skräckfilm. Mysigt värre!

Idag blev det Malmö med Emma, Josse och Elisabeth. Efter det åkte jag till Sandby för att sitta barnvakt.. Och här sitter jag fortfarande och det är verkligen inget på TV...

Imorgon blir det PARTY PARTY!! Halloweenfest!! Imorgon blir man djävul. ;)
Tyvärr en ganska dålig djävul.. bara horn och en svart klänning, men fick reda på det igår så man får ta vad man har. Haha.

Förlåt för ett extremt tråkigt och dåligt skrivet inlägg.

Love Lov!!

Nämen godmorgon!

Det här lovet är ett riktigt slappelov, myslov.
Igår titta jag och Emma på 13 snart 30 och drack te och käka pepparkakor i min säng.
Snart kommer Emma hit för vi ska spela wii och ikväll blir det filmkväll med Emma, Josse, Elisabet, Petra, Alexander och Oscar. Mysigt värre!

Puss på alla mina söta läsare!

Kanske kommer bilder senare, men antagligen imorgon.. Inte säkert att det kommer några.

Spela spel

Igår var jag, Emma, Josse och Hjalmar hemma hos mig och spelade "Med andra ord" och "Rappakalja." Jag vet inte om jag har maginfluensa eller inte för när vi spela "Rapakalja" skrattade jag så mycket så jag satte coca-cola i halsen fick gå in och spy på toaletten. Förlåt, vet att det var lite äckligt att skriva det här, hoppas ni inte åt när ni läste det. Jag mår dock bra nu, så det var säkert bara för att jag satte i halsen.. Trots den lilla insidenten så var kvällen jätterolig!

 

Puss ♥


dålig sara

Uppenbarligen tänker jag inte plugga idag... så då kan jag väl lika gärna sova, eller vad tycker ni?
Känner mig riktigt usel!!



OH MY GOD, SEXY MAMA!
hahaha XD

"Jag må va ung och dum, men inte den som var den som knulla runt!"



Knäppt?

Har jag gjort något stört idag, har folk skrattat åt mig? Nä, tror inte det, men å andra sidan så är jag van så om jag hade skämt ut mig så skulle jag antagligen ändå inte kommit ihåg det, haha.

Dagens Nyheter...

Nu ska jag ta tag i mig själv och göra den dumma mediakunskapsuppgiften som skulle varit inlämnad i fredags...
Dumma, dumma, dumma mig!!!
Förstår dock inte vad jag har för användnig av att kunna massa ointressant skit om Dagens nyheter...

Ett gott råd till er alla, det lönar sig att plugga.. haha

Denmark pics!!

Bilder från igår!! :D







Danmark

Nu är jag så trött så jag känner mig döende, haha. Var i Danmark igår och festa, kom hem typ runt två inatt, sen steg jag upp fem i morse och stod på loppis.

Jag känner mig aningen utskämd efter igår, jag gjorde bakåt kullerbyttor på tågstationen i Helsingborg.. Dessutom satte jag igång min iPod på tåget hem och ställde mig upp och dansade och sjöng.. Men jag hade i alla fall fede skoj!

Tack till Emma, Josse, Oscar, Alex och Viktor för en härlig kväll! ♥

Fucking kerb!!

Godmorgon!

Förlåt att jag inte har skrivit, har väldigt sällan tid. 
Har bestämt mig för vad min blogg ska handla om nu. Det kommer att bli skoj. Den ska handla om alla klumpiga, knäppa och pinsamma saker jag säger och gör.

Vi kan ju börja med igår.
Lite förklaring: jag går på Vipan, gymnasium för folk som inte bryr sig särskilt mycket om någonting och man kan mer eller mindre gå klädd hur man vill. Dock har jag spanska på Katte, gymnasium för folk som orkar fixa sig typ extremt mycket på morgonen och är allmänt smarta..
(Så här är ju inte alla, men det är ungefär vad skolorna är kända för.)

Jag kom cyklandes och skulle ställa cykeln utanför Katte innan min spanska igår. 

Ni vet när man ska cykla upp för en trottoarkant och hjulet inte följer med upp utan glider utmed kanten istället. Det hände mig, precis utanför ingången till Katte. Jag trillade och skrek ganska högt "oh, shit!" Tittade inte ens mig runt omkring reste bara cykeln upp och parkerade den som om inget hade hänt. Men inom mig dog jag, haha. 

Ganska roligt faktiskt.

Katte

Vänta och se

Har tänkt berätta om en störd sak om mig själv, men jag tror inte att jag hinner just nu för jag har samhällskunskap.. Men det är ganksa roligt, eller i alla fall konstigt så jag kan berätta det för er senare!

Nu ska jag in och läsa lite andra bloggar.

Förresten kan jag ju tillägga att mitt hår inte blev som jag ville, för frisören lyssnade inte alls på vad jag sa..

PUSS ♥

Random

Jag skulle börja skriva, men är helt tom i huvudet.. Är ledig idag! Då kan man ju undra vad jag gör vaken, men jag ska till frisören nu så det är därför. Dessutom bra att vara vaken i tid eftersom jag måste plugga hela dagen, har ju tre prov den här veckan. Jävla elaka lärare!!

Jag börjar banga den nya frisyren nu, det kommer ju bli så kort... Nervös, SOM FAN!!

Kommer nog ingen bild på mitt nya hår idag, tyvärr.


R.I.P

Idag är det ett år sedan Johanna ringde mig och grät som jag aldrig hört henne gråta förut. Det tog en bra stund innan jag förstod vad det var hon sa, det hemska som hade hänt. Tänk att livet bara fortsätter utan en.. Att helt år har gått...

R.I.P Hakim

Med detta sagt vill jag skänka en tanke till Hakims familj och närmsta vänner, tiden läker inte alla sår, men hoppas ni mår lite bättre i alla fall.


Svenska Hollywoodfruar

Nu ska jag se reprisen av Svenska Hollywoodfruar som jag missade i måndags eftersom mamma tvingade mig att göra demokratifrågorna.



The Show Must Go On

Jag har en konstig känsla i magen.. Känner mig ledsen, samtidigt som jag inte är det. Tror att det kanske ändå kan bli en bra dag idag, vi får väl se. Kanske var det det som jag läste på bilddagboken som gav mig den är känslan, att det är ett årsen idag sedan det där hemska hände... Fast jag tror inte det är det som spökar..

Vi hörs senare ♥

Ny frisyr!

På måndag ska jag klippa mig. Har hittat en frisyr på frilla.se, vet inte vem tjejen på bilden är, men hon har fint hår! Jag ska dock inte ha så mycket snelugg, ska ha lika mycket snebena som jag har nu.

frilla.se


Vad trevligt med en torsdag så här mitt i veckan!

Hejsan alla unerbara!!

Efter skolan blev det fika och sen blev det shopping. Har köpt as fina kläder, tyvärr funkar min kamera fortfarande inte så det blir inga bilder på dem..

Jag ska dock ladda upp en bild på mig från kulturnatten som Emma ska skicka till mig. Hon påstår att den är jättefin, så vi får väl helt enkelt vänta och se haha.



Det var den här bilden Emma sa att jag var bra på..
Det kan man ju tycka vad man vill om


Oyeah.. Hemsk bild! Fast Josse är söt :)


Också en bild på Emma såklart, sist men inte minst! ^^
Synd att vi inte har någon bild på alla tre...


Multimedia

Multimedia är cp tråkigt och jag har inte gjort något på hela lektionen :)
Nu ska jag gå och se vad emma och josse hittar på!!

RSS 2.0