Du var mitt allt, du var hela min värld!

Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta!


    Det är klart att jag är ledsen över att det är slut mellan oss, men jag har ändå accepterat läget och mina kompisar säger att jag har tagit det ganska bra och det har jag väl på utsidan, men inuti gör det ont som fan.
    Jag tänker på honom hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden! 
    När jag stod helt själv idag och lyssnade på min mp3 och hackade grönsaker så tänkte jag jättemycket på hur bra vi har haft det tillsammans och jag var på rättså bra humör. Trots allt så var det ju en väldigt lycklig period i mitt liv. Även om han dumpa mig på ett dåligt sätt så ångrar jag verkligen ingenting. Ska jag vara helt ärlig så hoppas jag nog att vi kommer bli tillsammans igen! (Tur att inte han eller hans kompisar vet att jag har den här bloggen för då hade jag verkligen inte kunnat sitta och skriva sånt här.)
    Åter till grönsaks hackandet, när jag stod där och tänkte på hur bra allt hade varit så kom jag helt plötsligt att tänka på att någon gång så kommer han kanske stå och säga samma saker till någon annan tjej, berätta för henne hur snygg hon är och massa annat gulligt och när jag kom att tänka på det så blev jag så fruktansvärt ledsen. Det var som om jag fick världens största klump i halsen och tårarna ville hest bara spruta ut ur ögonen, som tur var lyckades jag att inte börja gråta. Fy fan vad jag har lätt för att börja böla nu förtiden.
   

Till David
(som aldirg kommer att läsa detta, men ändå.)

    Varför ska det vara så svårt att glömma någon? Jag saknar dig, om än bara som kompis... Vill helst inte bara vara kompis med dig... Men om det är det enda du kan tänka dig att vara med mig så vill jag det, för jag vill inte missta dig helt, vill i alla fall ha kvar dig i mitt liv på ett eller annat sätt. 
    Du betyder för mycket för mig för att jag ska kunna glömma dig helt!   
    Någon gång i framtiden så tror jag att det kommer att bli du och jag igen!


 

Jag älskar dig David! <3


RSS 2.0