Världens sämsta kväll

Igår lovade jag att berätta om vad som hänt, så jag får väl göra det.
Som sagt så var jag på fest i ladan på gunnesbo. Jag hade ganska höga förväntnigar för jag hade hört en massa folk snacka om att de skulle dit. Jag kom dit vid 21.00 och då hade några av mina bästa kompisar varit där ända sedan 19.00 ungefär. De hade supit sig helt redlöst packade och en av de låg redan och spydde.
Jag gick in i ladan och började dricka lite av mina öl snackade med folk och hade det trevligt. Efter det var jag tvungen att gå ut till min kompis som mådde dåligt, han ville ha vatten men det fanns ingen vattenkran någonstans. Så jag och Henke tog en ölburk och gick ner till fårhagen och fyllde den med vatten (har ganska dåligt samvete för det nu) när han hade druckit upp ville han ha mer, men vi pallade inte gå och hämta mer så det fick han inte.

Ska komma till det viktiga under kvällen nu,  det som förstörde den totalt!
Josefin och Emma G ringde mig och bad mig gå och möta dem. Jag var på väg till busshållplatsen så ser jag ett gäng killar. När jag kommer närmre så ser jag att en av de killarna går i min klass. Jag hör de andra killarna säga till honom "dra upp kappuschongen" och liknande saker. Kändes inte riktigt bra.

Jag följer Josse och Emma till ladan. (är inte särskilt onykter!) Sen kommer det killgänget dit och jag får reda på att mina kompisar är ovänner med dem och ska slå dem. Inte bra! Jag försöker snacka vett i mina kompisar, en av killarna går ju i min klass och jag vill inte att de ska skämma ut mig! De skiter totalt i vad jag säger.
Det blir i alla fall inget slagsmål.

Men sen ska tvunget Rebecka Nilsson komma dit, med Marre av alla människor. Marre är söt och snäll så jag förstår inte varför hon umgås med Rebecka. Jag och Rebecka börjar i alla fall bråka, jag var redan på grymt dåligt humör och jag hade druckit och blir jag sur då så blir jag jävligt agressiv. Ville slå henne, men folk hindrade mig hela tiden. LIka bra det kanske, fast kanske inte. Hade vatt en fett härlig kännsla att bara få banka sönder henne!

Jag och några gick bak och satte oss bakom huset vid några bänkar. När bara jag, josse, och emma g var där så låg min mobil på borde och jag gick iväg för att jag mådde illa. Var tillbaka efter 10 minuter, då var inte emma och josse kvar där längre och inte min mobil heller. Jag gick och fråga dem om de hade min mobil men det hade de inte så, ja så gick det till när mobilen blev stulen.

På bussen hem fick jag dessutom hoppa av för jag mådde illa så jag fick gå tillbaka till ladan och vänta på nästa buss med de andra. Väl på nästa buss får jag veta att min bästa kompis strulat med en kille som jag varit på G med ganska länge. (Var dock ett tag sedan) Som tur är har jag inga känslor för honom längre, men jag lovar att det inte gjorde kvällen bättre!

Har tyvärr bara bilder från bussen, men enjoy :)

Emma och Polski


Emma på bussen på väg till gbo
Kan berätta om flytten i nästa inlägg!

Kan lägga in lite bilder senare också!
pusshaj

Bad night

Igår var sämsta kvällen på länge! Är så jävla lack nu och min mobil är stulen... Kan förklara vad som hände senare, just nu pallar jag inte!

Har flyttat in till stan med min mamma idag, men allt gick fel där också, akn berätta mer om det senare också.

Ska snart gå och möta Josse :)

Ha det bäst och hoppas på att jag inte har mer otur för det räcker nu!!!

gbo

Tjena!
Då blir det gunnesbo ikväll då ja. ^^
Fest i ladan, tack Choggie för att du typ äger det eller nåt. Man får väl hoppas det blir skoj!

Jag ska också börja lägga in mer bilder, men jag har ingen kamera.. men jag tror jag ska sno syrrans ikväll, lalala ;)


puuuuuuuuussssssaaaaaaaaaaar


besökare

Jag gick in på översikt och kikade lite... Blev lite ledsen för det är i princip ingen som läser min blogg, men vem bryr sig? Egentligen skriver jag mest för min egen skull så det spelar ingen större roll. Tror jag ska gå in på bilddagboken och kolla runt lite, sen ska jag nog ringa polski och se om han vill chilla en stund med mig, de ä la gött! Haha

Puss på er sötnötar


Lite tips, besök dessa: www.johannaveizaga.blogg.se
www.lovewords.devote.se
www.alaemma.devote.se


ja jag vet att jag är dålig som inte vet hur man gör för att länka XD

Nostalgi

Snart ska jag till skolan... Min röst fungerar fortfarande inte som den ska så jag lär väl skämma ut mig lite till..
 
En dålig grej med att ha börjat skolan igen är att det känns som man glider ifrån alla kompisar, man har liksom inte tid längre. Alltså även de kompisarna man inte gick i samma skola som innan heller. Det är faktiskt lite sorgligt!

Andreas :)                  Förlåt Viktor, kanske inte världens bästa bild.. (han ser inte ut så längre!)                     None
Andreas! :) Jag saknar                    Förlåt för den här bilden                    Emma saknas
honom väldigt mycket! <3               Viktor, vet att du inte ser                     extremt mycket!
                                                              ut så längre! :P                                   



Det är många fler jag saknar men allt fuckar sig med bilder och sånt!

Puss på alla som läser min blogg! <3

Färgning?

Har precis kommit hem från frisören, jag hatar att gå till frisören! Jag har alltid alldeles för höga förväntningar när jag går dit och sen blir det skit av  alltihopa!
Skulle göra så min utväxt inte skulle synas så mkt men så att jag ändå skulle kunna låta mitt hår växa ut till min vanliga hårfärg, alltså utan att utväxten syns... Hon gjorde fan så det syntes mer! Jag är så jävla missnöjd just nu så jag typ skulle kunna gå och hänga mig, men det ska jag inte göra istället tröstäter jag. Nu kan jag både bli tjockis och ha fult hår!!!


Har tappat rösten nästan helt också¨...


POLHEM - SP1D

Hallu!!

Nu har man börjat på gymnasiet då ja. Min klass verkar helt underbar och alla är jättetrevliga! Här kan jag garanterat trivas i tre år. Det är ju så man till och med längtar till skolan. Sämre blir det ju inte heller av att man kan ha följe till skolan med Polski!
Nu ska jag beskriva skolan lite. Polhem är jättestort och super lätt att gå vilse i. Har 5 olika byggnader och det känns som att alla är lika stora och då menar jag stora!  Och alla jäkla våningar ser ju likadana ut också!!! Helt omöjligt att hitta, men väldigt skoj sysselsättning!
Våra skåp ligger på 3dje våningen i byggnad 3. Man måste gå upp för hur många trappor som helst för att ta sig dit och man har typ aldrig några lektioner där uppe så det enklaste är nästan att bara bära runt på väskan. '
Skolmaten är mycket bättre än vad den var på Fågel så nu kommer jag antagligen att slippa gå hungrig om dagarna längre. :)

Har varit sjuk sen första skoldagen också så när Agel sa att han hade halsfluss blev jag helt säker på att det var det jag också hade så vi åkte till vårdcentralen för att kolla det, men inte hade jag det inte. :) Och det sjukaste är att nu mår jag ganska bra, typ mycket mindre feber och det känns som att halsen börjar bli lite bättre också! Det kanske blir malmöfestivalen imorgon för min del i alla fall! ^^

Ha det bra mina små pussgurkor <3


En tisdag natt

Förlåt så hemskt mycket att jag är världens sämsta blogerska!

Har vatt på malmöfestivalen hela veckan, utom idag. Känner mig faktiskt rättså trött nu! Har inte kollat på nåt speciellt band, var dock och såg Loop troop med Johanna... Fast jag minns inte så mycket av det. Brukar inte gilla hipp hopp, men det var skoj. Hela stämningen var härlig och jag träffa Emma och Josse och Josses kompisar där också och det var skoj!

Skolan börjar på onsdag... Tråkigt att sommarlovet är slut, men skoj allt träffa massa nytt folk!!! Det är ju ändå lov snart igen. Och eftersom tiden bara springer iväg så är det ju snart sommarlov igen.. :O

Jag har gjort en ny blogg, fast än så länge har jag inte skrivit något i den, vet inte hur jag fixar till den. Ska be Josse om hjälp imorgon när hon kommer hit!
Min nya  blogg: www.yoursmileisadrug.devote.se

Hejdå gullungar, om jag är duktig så hörs vi imorgon igen... Men man vet aldrig med mig. Ska försöka va duktig! :) <3

DK

TJA BRUUUSSSHAAAN!

Folk är elaka, de bangar Danmark... Näe, skoja, ni gör som ni vill!
Oskar hänger ju med i alla fall!
Det regnar.. Härligt, NOT!
Skolan börjar snart, BLÄÄÄ!
Vet vilken klass jag ska gå i nu, vet bara vem en av personerna i klassen är så det blir fett! :)

Ha det bäst så ses vi! PUUUUSSSSHAAAAJ!

onödigt!

tjena

har inget att skriva

pusshej

Barndomen är över

Tjohej!

Jag är dålig på att hinna med att skriva de dagar då jag jobbar. Förlåt!

Den 20/8 börjar jag på Polhem och den 30/8 flyttar jag ifrån Värpinge där jag har bott sen jag var 5 år. Har velat flytta in till stan jättelänge, men jag vet att det kommer kännas tomt att flytta ifrån Värpinge där jag har alla mina barndomsminnen och alla mina föredetta klasskompisar. Känns också lite konstigt att både flytt och ny skola händer på samma gång, men det är väl bara att inse det... Vi håller på att växa upp!


<3

RSS 2.0