bilddagboken

NU FUNGERAR BILDDAGBOKEN IGEN! :D

tjohej

Bilddagboken fungerar inte... Jag ska bo hemma hos Emma rosa hela helgen! :D Fett skoj, hon är ensam hemma typ alla tjejer utom Josse ska sova där.. Hennes pappa såg min blogg och jag har ju en massa bilder där Josse super.. Förlåt Josse! :/

Jag har badat i typ en timme, haha.. Emma röd och Josse satt och kollade på film under tiden XP

Nu tycker jag att bilddagboken ska börja fungera!!!

Puss puss <3


måndag

Skoj helg, dålig måndag!

Har varit en härlig helg. Chill krök hos Issa i fredags och typ fest hos Josse i lördags. Trevligt värre! ;)


Var på as bra humör idag när jag kom till skolan för en gångs skull.. Det förstördes dock ganska snabbt. Några i klassen har spridit ut ett hor-rykte om en tjej i klassen som inte var sant.. så nu ska hon sluta :( fy fan vad elakt säger jag bara!
Hela klassen fick gå och snacka med vår mentor, tjejens mamma och hon som blev utsatt för det. Efter det pallade inte jag, emma och josse vara kvar i skolan längre för vi trivs inte alls bra i klassen så vi stack där ifrån...

Jaja strunt i det.. nu ska vi vara glada! ^^
puss <3


Haha vi tog lite fjortisbilder för det var skoj :P

..

faaan! förr har man alltid kunnat förhandsgranska designen när man har klickat på den, men inte idag inte.. nu måste jag ha den här designen =(








Enough is enough!!

Okej, nu räcker det. I'm out!

Igår var droppen. Har kännt att allt med mina kompisar har varit extremt jobbigt en längre tid. Igår gick det definitivt över gränsen. En killkompis till mig gick fram till några väldigt trevliga thailändare och frågade en av de hur mycket hon kostade (!) (så jävla lågt!) så hennes bror, pojkvän och deras kompis slog honom. (Vilket jag tycker att han förtjänade helt och hållet!) Mina kompisar hade knivar på sig så jag blev orolig och ringde polisen... Alla är typ sura på mig, men jag bryr mig inte för jag tycker att jag gjorde rätt! Jag bara känner att allt har blivit för mycket nu. Dags att ta tag i mitt liv och va med kompisar som har samma tankar och värderingar som jag!


Goddag

Haha nu var jag lite vitsig med rubriken! ;)

Idag har varit en bra dag! slutade 10 över 12, då stack jag, emma x2 och Josse hem till mig och kollade på film i typ sex timmar haha. Sen visste vi inte vad vi skulle göra.. men plötsligt var vi på kg med massa polare. Det var tråkigt och kallt så jag, josse och Emma x2 bestämde oss för att gå och fika. Drog med Bella, Oskar, Ludvig, Josefin och Robin också. Till en böjan såg det ut att bli en ganska tråkig kväll men det sluatde med att vi gick omkring och flumma på stan och hade jätteroligt!

Förr var jag i princip altid glad, men det har jag inte varit på länge.. Men idag är jag super glad och det är najs! Livet är kanske inte så tråkigt trots allt :)

Puss på alla mina små kycklingar ^^ <3 

Normalt?

Hallå ja!
Hur är det med alla idag?
Min hals är helt igen täppt så jag kan inte svälja.. inte så värst roligt. Jag är hungrig.. men pallar inte anstränga mig för att äta så jag struntar i det.

Är det normalt att behöva gå omkring och oroa sig för att ens kompisar ska dö? Är det normalt att inte våga stanna hemma för att man är rädd att det ska hända nåt när man inte är där? Som sagt, jag orkar inte mer!

Väntar på att gossip girl avsnitten ska laddas ner, men det verkar ta tid.. bajs!

Nu blev det nerladdat! :D

lördag

Allt är fucked up, pallar inte mer! Jag vill inte vara Sara längre! Jag orkar inte ta hand om alla längre!

RSS 2.0