Fail

Har insett att jag inte är något vidare bra på att strunta i honom.. Brukar va ganska bra på att igga folk i vanliga fall, haha.. skojade lite. Men ringer han så måste jag bara svara, bajs. En bra sak är att jag inte ringer själv i alla fall. Starkt av mig, obs sarkasm.
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIILL!!

Blandat

Det har hänt en del sen sist, tar det lite kort.
Ystad var super mysigt, satt och myste på stranden.
Emmas och Josses 17 års fest, som tyvärr inte blev riktigt som vi hade tänkt oss. Kom dit folk  som absolut inte hade där att göra.
Sen blir det ju fira Josse imorgon som blir stor flicka.
Det var dock inte det här som jag hade tänkt att inlägget skulle handla om..



Jag har bestämt mig en gång för alla nu!
Innan har jag hela tiden sagt att vi kan fortsätta som vi har gjort, att vi kan va kompisar fastän jag har känslor för honom.
Det går inte, han gör mig bara ledsen.
Dags att ta paus och glömma!
När jag har glömmt så kan vi bli kompisar igen, men inte förrän dess. Vi måste kunna va kompisar på samma vilkor och det kan vi inte nu.
Därför tänker jag inte svara i min mobil när han ringer, så länge jag vet att det är han..

Grattis

Stompas fyller år, grattis till honom!

Ska jobba 17 - 21.15, sen blir det väl att träffa honom och fira.


Skrruv, nähä...

Vaknade precis upp ur en underbar dröm.

Vi var nånstans med klassen och någon annan klass där jag inte kände nån. (gamla klassen.)
Emelie gick och snackade med en skit snygg kille, så blev jag avundsjuk och tyckte att det var orättvist att hon alltid fick alla snyggingar. Helt plötsligt tar hon tag i mig och säger "men sara satsa på  honnom".
Jag står som ett frågetecken och tittar lite generat, men killen som nu står mitt i mot mig ler med hela huvudet och ser helt över charmig ut.
Jag fortsätter snacka med Emelie och försöker ursäkta mig, men eftersom han står och glor sådär på mig så måste jag ju självklart hälsa. Han presenterar sig som Jakob och han och jag fortsätter att gå tillsammans och snacka.
Efter en stund säger han att han heter "skruv" på alla hemsidor och lägger väldigt glatt till "skruv, fast med två r". Alltså "skrruv".
Vi träffades den dagen och nästa, vi strulade inte eller nåt, men höll på och flörtade med varandra jättemycket.
När jag kom hem nästa dag efter att ha träffat honom skulle jag gå och lägga mig. Mobilen ringer och jag kan inte hitta den, efter en stunds letande hittar jag den inne på mitt rum.
Det är han!!
Trycker på svara knappen, plötsligt ligger jag yrvaken i min säng med mobilen i handen och alarmklockan ringer för fullt.
Blir aningen ledsen, men hoppar snabbt upp ur sängen och loggar in på datorn för att se om det finns nån som heter "skrruv" men nej...

Pengar

Just det ja, en sak som jag har glömt att berätta.. Väldigt stolt är jag faktiskt. I torsdags på jobbet tjänade jag 380 kr och vann en bio-biljett, riktigt najs!


Utsikten från mitt jobb!
(Snodde bilden av Andreas, hoppas det inte gjorde något.)

Ystad


De bästa drar till Ystad ikväll för att fira Emma imorgon!!

Skynda

Snabbt, snabbt, snabbt.
Måste skriva ett jättesnabbt inlägg eftersom jag borde ha gått upp för länge sen. Ska till Josse i Sandby och ikväll blir det party, party hos Emma AL.

 Puss ♥


Smått och gott

Tycker att Emma och Josse borde ta tag i sina bloggar och börja skriva igen. Saknar deras söta inlägg!







Sitter och väntar på att Emma AL ska komma hem från Tilda så att vi kan gå och fika. Borde dock resa mig ur sängen och hoppa in i duschen för annars kommer vi ju aldrig komma iväg..

Puss ♥

Godkväll

Kom hem från jobbet för typ 2 timmar sen. Tjänade 300 kr, who's the best!?

Fastnade med ett av mina armband i min näspiecing så att den flög ut. Fy fan vad jag böla när jag skulle trycka in den igen!! Det gör så satans ont och den här är mycket värre än de andra jag har haft för den har en liten kula i änden, tänk att trycka igenom den i ett mini smalt hål..

Imorgon ska jag fika med Emma AL och efter det ska vi båda jobba.. palla.. Alltså jobba, fika pallar jag såklart, haha.



Marcus och Emma

tandläkare

Jävla tandläkare. Ringde och skulle ställa in min tid på måndag eftersom jag kommer va i Ystad och omöjligt hinner hem till 9.00 på morgonen. Men nä, då har de ingen tid förrän i september och mina tandläkare har sagt att jag verkligen ska försöka att komma på alla tider för annars kommer jag behöva ha tandställningen mycket längre och det vill jag verkligen inte. Därför behöll jag tiden så nu måste jag klura ut hur jag ska göra, får ju åka hem på söndagkväll, frågan är bara om det går några bussar då..

Sumo

Jobba, jobba, jobba..

Jobbar som telefonförsäljare i Malmö.. helt okej, men har ingen timlön utan bara provision så på det viset suger det.
Ville gå och fika idag innan jobbet, men ingen kunde så än så länge sitter jag här framför datorn oduschad och äcklig, haha.

På fredag blir det chillkrök hos Emma AL, har två mjölkförpackningar med hemmagjort vin.. Hoppas han sköljde de noga först.

Sen blir det såklart Ystad på lördag och söndag eftersom Emma G fyller år.


När vi snodde korv på valborg, helt sjukt!! Orkar inte förklara mer.

Rubrik

Igår sög bip bip bip!!

Var där i sex timmar, allt jag hade ätit på hela dagen var en liten ynklig macka och jag hade inte rökt överhuvudtaget. Alltså var jag på fett dåligt humör och ville bara komma där ifrån, dessutom så tyckte jag att allt var as tråkigt!
Precis innan vi skulle få se våra bilder och få lov att åka hem så får vi reda på att mina och Lisas bilder är totalt försvunna, raderade. Tack så jävla mycket för den va!

Min dator är så jävla seg idag.. ingen aning om varför. Nu ska jag gå och göra nåt vettigare, vet dock inte vad.

Modelltjosan, nästan

Välja fina kläder och hålla på.. JOBBIGT!! Ska till turning torsow (ingen aning om hur det stavas) och bli sminkad och fotad med mamma och syster. Det är bara en sån grej man gör för att det är roligt så kan man köpa bilderna sen om man tycker att de är fina. Måste dock erkänna att jag inte känner mig alls pepp på detta. Vill egentligen typ ligga och sova. Hursomhelst så ska jag dit i alla fall..

Grillning ikväll i Sandby med Josses kompisar... Som jag inte tror är särskilt överförtjusta i mig så vi får väl se hur det slutar.

Puss


RSS 2.0