ny blogg

Tjolahopp!

Nu har jag bestämt mig! Jag, Emma och Josse ska starta en blogg tillsammans! Vi är intresserade av ganska olika saker och skriver om ganska olika saker i våra bloggar så jag tror det kan bli en väldigt bra blogg om de är lika peppade som jag! :)

Strömgrensson får namnet vara! ^^

börjar fundera om jag yrar av febern .. XD


pUsshej


onsdag

Tjenare!

Det känns lite sorgligt att jag nästan slutat blogga så jag ska försöka ta tag i det igen!

Var hos tandläkaren idag, de skällde jättemycket på mig för att jag missade den förra tiden. Nu är jag skyldig de 300 kr... De spännde min tandställning så jag har lite ont i munnen, men det blir nog värre imorgon.

Har haft jättehög feber idag också, men börjar må bättre! :)

Saknar Emma och Josse massor när jag inte är med dem!! <3


SOMMAR!!! <3

exploding

Aj,aj mitt huvud håller på att sprängas. Tror att det är för att jag suttit inne hela dagen, måste komma ut! :P

3 december

Jag är dum... för jag är inte i skolan.. :O

Jag tycker att jag, Emma och Josse ska göra en blogg tillsammans, men Josse verkade inte tycka att det var en särskilt skoj idé..!

Jag är uttråkad, missade min tandläkar tid idag, väntar på att de ska ringa. Jag kan inte gå in och duscha ens bara för att hon inte ringer upp mig.

Vågar typ inte ladda upp bilder på bloggen längre för att jag är rädd att någon av våra föräldrar skulle få för sig att gå in och läsa..


Måndag

Hallå ja!

Jag och Josse satt och flumma, käka godis och rökte i ett parkeringshus typ hela kvällen. :P Issa och Ebba kom också efter en stund, det var muy najs. ^^ Får absolut inte försova mig imorgon igen.. XP Kan det inte bli lov så jag får sova ut? Frågan är ju bara hur mycket jag kommer sova ut haha.

Godnatt <3

Skolk

Josse sitter här hos mig. Vi har missat två lektioner för att jag försov mig.. :S Jag försover mig hela tiden.. Fan! Sötis Emma är sjuk idag så det blir bara jag och Josse på expon. Så jävla skönt! Haha jag skoja, förlåt Emma! :P


Nu borde jag gå och typ sminka mig, haha.

Pusshej <3

RSS 2.0