Myshelg

Har haft en supermysig helg som till mesta del har spenderats med Filip, vilket aldrig är fel! :)

I fredags tittade vi på film och myste, skönt efter en jobbig skolvecka.. Dock var jag ju inte där så mycket eftersom jag var sjuk, men ändå haha.

I lördags spelade vi biljard, Emma, Josse och Oscar var tråkiga och satt bara och tittade på när jag förlorade fem gånger i rad.. Yes jag suger hehe. Sen när vi kom hem "tvingade" Filip mig att titta på Bond vilket resulterade i att jag somnade..

Och idag var vi på nova med Filips kompisar sen köpte han tält till siesta som jag förhoppningsvis också får plats i, men det undrar jag. :P

Med andra ord har det varit en lugn myshelg, vilket enligt mig nog ändå är det bästa.. Trots att jag är lite festgalen ibland.


Haha lätt bästa bilden på oss XD ♥

Temavecka

Är det dags att uppdatera, or what?
Ligger i min säng och dricker te och är allmänt missnöjd med livet. Hatar att vara sjuk!
Var i skolan i ungefär två timmar, med en tunna över huvudet är det inte mycket man kan åstadkomma.. Och det kan jag inte påstå att jag gjorde heller så jag gick hem istället, vilket nog var bättre för mig än att vandra omkring som ett spöke och bli sjukare än va jag redan är.
Något som faktiskt glädjer mig en aning åtminstone är att våren äntligen är här och känslor spirar i kroppen som aldrig förr. Underbara vår!
Tyvärr var det nog det som gjorde mig sjuk, tror jag tog av mig vinterjackan några dagar förtidigt, vädret har en tendens att lura kroppen.. Men så fort jag är helt frisk åker skinnjackan på det kan jag lova! (:
Som kompensation för den förra fula höstbilden så får ni en riktigt fin och vårig bild på mig istället!

RSS 2.0