Söndag

Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera min blogg.. Förlåt för det! Den här helgen har allt gått skit, känns som jag brukar skriva det? Men det är faktiskt inte bara mitt fel!

Jag har snart läst ut boken jag ska ha prov på i svenska på torsdag, heja mig! ^^

Jag väntar på att Emma ska komma hit, sen ska vi leta upp hennes cykel och sen ska vi träffa Issa och Johanna! :D

Puss på er <3


Text

Jag har text just nu, det är ganska roligt men jag tyckte att min notis var bättre från början.. :P

Ikväll blir det fest i Christians källare med hans hembrändavin.. vågar man dricka det? Skojigt värre! 

Har inget att skriva om.. Hejdå

Segis

Nej, varför segar jag? Jag har inte klätt på mig, inte sminkat mig, alltså jag har i prncip inte gjort något mer än att duscha och nu sitter jag och drickar te. Josse och Emma kommer hit 09.15.. varför skyndar jag mig inte? Johanna ska komma till vipand idag, trevligt, trevligt! :D

Nu känner jag mig väldigt dålig, jag tänkte ladda upp en blid på Johanna, men jag har ingen :O Måste bli ändring på det!

Jaja ha det gött så länge! just det jag har drama idag! :D YEEEES!

PUSSSS

Måndag natt

Jag ska försöka att aldrig mer ta mina kompisar förgivet, en dag finns de inte längre där.. Jag ska börja berätta för alla hur mycket de betyder för mig och jag ska bli en bättre människa! Jag ska försöka sprida glädje runt omkring mig, jag ska försöka få alla att må så bra som möjligt. Jag ska börja vara snäll. Bråkar jag med någon av mina kompisar ska jag försöka se till så vi slutar bråka så fort som möjligt i fall det skulle hända någon av oss något. Jag älskar mina kompisar och min familj otroligt mycket!

godnatt alla ni underbara som gör livet värt att leva! <3

GRATTIS

Josse, Emma och Johanna är här hemma hos mig. Vi har käkat popcorn, chips och massa annan skit. Jag har till och med sett Johanna skratta idag, det värmer i hjärtat! :) Jag tror jag snart ska föreslå att vi ska ringa de andra..


Min lilla Emma fyller år idag, fast hon är med sin mormor nu, men vi ska nog träffas ikväll. Vi hade fest för henne igår, det var lyckat förutom att alla var ledsna.. Men det är ju inte så konstigt att man är! Jaja GRATTIS EMMA :D

PUSS PÅ ER SÖTNOSAR <3


Underbar och älskad av alla

Jag var precis inne och läste http://www.johannaveizaga.blogg.se/ senaste inlägg. Johanna, du är duktig på att få mig att gråta. Jag vill inte gråta, jag vill vara glad för jag vet att det är det Hakim hade velat. Dessutom vill jag kunna ta hand om Johanna och alla andra som är ledsna, då kan jag ju inte själv vara ledsen.

Mina två starkaste minnen med Hakim är när jag hade fest hemma hos mig på värpinge och han ringde och frågade om han fick komma, klart han fick. Sen fråga han om han kunde få ta med sig Sanne som är min lillasysters kompis, då blev jag lite tveksam, men det slutade med att jag släppte in de båda. Senare under kvällen så spillde jag ut halva deras rödvin flaska på min vita matta och blev jättearg på honom, fast det inte var hans fel.

Mitt andra starkaste minne är en kväll förra sommaren då jag och några av mina kompisar och mitt ex och hans kompisar hade varit ute och supit i botan och Katja som alla vi tjejer skulle sova hos hade stuckit till en annan fest i brunnshög och gick inte att få tag i. Så vi följde med David och de till GC. Utanför träffade vi Hakim och man kan lugnt säga att han inte var nykter. Han försökte ta sig in på den nattklubben som låg brevid fast han var alldeles för liten så det gick ju inte särskilt bra. Vi tjejer bestämde oss för att gå till Sandbybussen eftersom det var den sista så vi kunde inte göra annat än att hoppas på att Katja satt på den. Hakim följde oss till busshållplatsen och när bussen kom sa han att han också skulle sova hos Katja. Vi frågade om han hade frågat henne om det gick bra, men det hade han inte. Vi hoppade på bussen allihopa och när vi kom till brunnshög hoppade även Katja på. När hon såg Hakim och förstod att han hade planerat att sova hos henne sa hon att det inte gick men när vi hoppade av bussen och insåg att det inte gick några bussar hem så fick han göra det i alla fall.

Jag har bara bra minnen med dig och du gjorde en alltid glad! När jag såg dig på festen i ladan då jag var jättearg sken jag genast upp och sprang och kramade dig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du träffar din mamma och att du har det mycket bättre nu än vad du hade det när du levde! Som jag har sagt till så många andra, du hade alldeles för bra karma för att leva det livet du gjorde, du förtjänade något mycket bättre så nu kommer du återfödas och ha det så bra som du ska ha det, med alla förutsättningar en så härlig person som du borde ha!
R.I.P <3

Hela Lund sörjer!

Dessa dagarna har varit väldigt jobbiga, och det kommer fortsätta vara jobbigt väldigt länge till! Jag har inte skrivit på ett tag och det är för att jag inte har vetat vad jag ska skriva och det vet jag fortfarande inte.

Jag vill bara berätta för alla mina kompisar hur mycket jag älskar dem! <3

Min affisch


Grafisk form

Hallå ja! Nu har jag grafisk form. Och på bara idag ska jag ha hunnit med att göra det som de andra har gjort på sex gånger. Men jag är faktiskt klar! Jag tyckte min plansch blev jättefin, åtminstone ganska fin. 
Jag är så röksugen så jag håller på att dö. Har haft lektion i snart fyra timmar.. Sen har vi svenska, stackars oss!! 

Godnatt

skolk

Jag har fet ångest för vi skolkar historien.. men vi var tvungna att fixa matkort! FAAAN! Jag skulle gått på historian, jag har börjat skolka så himla mycket sedan jag böja på Vipan.. Illa! Jag kommer säkert inte få mitt studiebidrag.. Jag kommer aldrig klara mig utan det! FUCK!!!

jaja dumma mig hejdå

RSS 2.0