Bara för att jag älskar att klaga i min blogg XP

Hmm... Lite svårt att va ledsen när man inte vet varför man är ledsen... men så känner jag just nu, jag är jätteledsen men har ingen aning om varför. Börjar jag typ bli deprimerad eller nåt? Jävligt läskig tanke... men så är det nog inte he,he... Det kanske är midsommar jag deppar över fortfarande? Förhoppningsvis inte för i så fall kommer jag väl gå runt och va ledsen ända till augusti.. hemska tanke!
Kanske beror det på att mina bästa kompisar typ håller på att bli tillsammans.. Hmm... det är nog det. Jag är sjukt rädd att bli lämnad typ ensam... inte ensam, det kommer jag ju inte bli. Men jag behöver de och jag är rädd att de bara kommer ha tid för varandra. Nej, jag måste sluta tänka så här! Måste, måste, måste!!! Jag vill ju att de ska bli tillsammans, det skulle va jättekul och gulligt och så... MEN, (jävla men!!!) jag vill inte behöva känna mig ensam!

Det kan va bra att skriva för då kommer man oftast på vad problemet är... Innan jag började skriva hade jag ingen aning om varför jag har gått runt och vatt lite halv deppig de senaste dagarna... men det kom jag ju på nu.
Fast nu är jag nog extra deppig för att Agel fråga om vi verkligen skulle träffas så mycket p.g.a Emma.. Han är väl rädd att hon ska tro att vi är mer än kompisar eller nåt, jag vet inte.. Men jag vet att Emma litar på mig och jag tror inte att hon har några problem att jag är kompis med Agel. Men det är just det jag menar att de kanske slutar träffa mig för att, ja för det jag har skrivit. Strunt samma, nu ska jag ta och rycka upp mig! Skulle det hända har jag ju faktikst fler kompisar! :)

Så, slut klagat!!!

Ha det bäst <3

Hemma igen!!!

Jag är HEEEEMMAAAAAAAA!!! :D

Så sjukt skönt! Längtar inte tillbaka alls. Fast det kanske man kan förstå om man läser mina andra inlägg, he,he.

Jag har tyvärr inget särskilt att skriva om, lite tråkigt ju.

Ajja, ha det bäst <3<3



Jag visste inte att folk kan va sa dumma, men har finns bevis XD

Jaha... da var det dags att aka hem.. eller ja, en natt till ska man val sta ut. Aker kl 4 inatt, skojigt skojigt att aka bil typ ett dygn. Sarskilt nar Zojke ar med, han ar sa bra pa att latta upp stamningen! (Obs ironin!)

Nagra citat fran veckan som bevisar att han ar en tvatt akta idiot:

Zojke: Jag har brant mej for jag ar sa brun i skinnet och vi som ar det branner oss mkt lattare! (for er som inte vet sa ar det de med lite pigment som branner sig latt, inte de som ar lite brunare)

Pa ett papper har Lisa skrivit: Hej jag ar en apa!
 Zojke: Varfor star det hej jag ar en idiot?
Lisa: Va? var star det?
Z: pekar pa pappret och sager : det star dar.
L: nej det star: hej jag ar en apa!
Zojke drar med fingret langs texten och sager: nej, det star: hej jag ar en idiot!
Lisa suckar och gar dar ifran.

Jag och Lisa ar pa vag ner till stranden och jag fragar Zojke om jag kan ta med mig flaskan med vatten som star pa bordet.
Han svarar inte och foljer en fluga med blicken. (ser javligt korkad ut)
Jag fragar igen... fortfarande inget svar och han stirrar fortfarande dumt pa flugan.
Jag suckar, tar vattenflaskan och gar.

Vi sitter i bilen och det kommer en skylt med en ko pa.
Lisa sager glatt: Har kan det komma kossor!
Zojke muttrar dar fram: Har kan det komma vad fan som helst!
Jag och Lisa borjar gapskratta.
Senare forklarar mamma for oss att han inte skojade och att det var oartigt av mig och Lisa som borjat skratta.

Ja... Det var bara lite av vad han har sagt och gjort, men nu kanske ni fattar vad jag menar nar jag sager att han inte ar helt smart! XD

Vill ni veta sa tror jag att ar hade kunnat va ganska kul nere om det inte vore for honom, han gnaller som en javla bebis! Men strunt samma jag ska bara sta ut med honom i typ ett dygn till!

Puss pa alla er som tar er tid att lasa min lilla blogg! :) <3<3

lite konstigt inlagg... men enjoy :)

jag tog bort inlagget, det som hette: vad menas med detta???
hmm... ja, det var nog bast sa... tror jag fatta vad det menades med... hjalp!!! (hoppas ingen annan gjorde det!)

jaha vad ska man saga..? Kroatien ar inget kul.. forsta veckan va val ok.. men nu haller jag fan pa att do av tristess! Ta mej har ifran NUUU!!! Snalla?!

Vi har vatt i Ba?ka idag.. en trevlig stad, tankte skriva liten.. men om nat ar litet sa ar det fan ta mej Malinska!!! (staden vi bor i) varldens minsta lilla hala! Kroatiens rovhala och har hamnade vi :S
Zojke, mammas latsas pappa eller nat, han e fan sa javla dum i huvudet som man kan bli... som tur e sa har vi inte behovt va med honom sarskilt mkt har nere, idioten har suttit instangd i lagenheten for han inte palla ga XD
Fyyy faan vad jag e taskig! :/
maste ta o skarpa mej, hoppas att det fixar sig sjalv nar jag bir brunett, men det fattar val jag ocksa att det bara e onske tankande... far nog ta och skarpa mej sjalv!!! ajja nu tanker jag logga ut!

puss pa er alla och forlat alla ni som maste sta ut med mej.. men forhoppningsvis gillar ni mej val lite for annars hade ni val inte varit med mej?!
<3<3<3

Midsommar, en javla skit dag!!!

(maste skriva lite konstigt for jag e i kroatien o de har inte alla bokstaver)

hmm... funderar pa om jag borde radera det forra inlagget... vi far val se.. men strunt samma nu!

Midsommar... ja, vad kan man saga om midsommar?
j*vla skit midsommar!!! Jag har forstort sa javla mkt, jag e i Kroatien och jag kan fan inte slappna av har for jag vet att jag gjorde sa javla mkt dumt och det mesta kommer jag inte ens ihag! Hur javla fucking hemskt e inte det? Jag hatar mej sjalv sa javla sjukt mkt! men va fan ska jag gora? det finns fan inget jag kan gora at saken just nu.. kanske om jag inte hade akt direkt dan efter.. da kanske jag hade hunnit reda upp allting lite iaf.. Men jag akte bara ifran allt nar allt var skit och nu kanns det som att allting bara har blitt varre! men jag kan fan inte gora nat har ifran.. hur fan kunde jag gora som jag gjorde? inte ens jag kan svara pa den fragan sa varfor skulle nan annan kunna gora det? FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ACKLIGA JAVLA JAG, ACKLIGA JAVLA DAG!!!


RSS 2.0