Det var inte igår...

...och inte i förrgår heller för den delen. Om det är någon som har haft lust att läsa om vad jag har haft för mig så ber jag om ursäkt.. haha.


Sitter hemma hos Emma, hon gör sig i ordning så jag sitter här och lyssnar på musik.
Ikväll ska jag bio med min fina pojkvän och hans kompis. Ska bli roligt, har dock redan sett filmen, men det gör ju inget.

Glöm förresten inte att jag fyller år om en vecka! ;)

Måste gå nu, för jag ska röka med Emma. Tror att jag svälter ihjäl om jag inte får mat snart, har inte ätit en smula på hela dagen.



Det handlar om att bjuda på sig själv ;)

Puss och kram Sara


Helg!!

Ikväll blir det Spisen för första gången, med en massa skojiga människor så det ska bli roligt. Vem vet, kanske skriver ett inlägg om det imorgon?!
Imorgon ska det bli singstar kväll med tacos och möjligtvis krök hemma hos Emma med de bästa!
Dessutom är vi lediga måndag och tisdag nästa vecka också så det blir en extra lång helg, precis vad jag behöver!
Så därför ska jag, Emma, Josse och Bella, som jag inte har träffat på hur länge som helst, gå och äta lunchbufé på Felini på måndag.
Funderar på om jag ska jobba söndag eftermiddag och måndag- och tisdag kväll.. men jag vet inte riktigt, beror på om en viss person har planer på att träffa mig på måndag eller inte.. Men det blir antagligen jobb för mig då. Skönt att ha jobbat nästan alla timmarna i början av månade så behöver man inte jobba lika mycket sen! :)
Puss <3

RSS 2.0