Skolan=chill

Då sitter man här igen, haha.

Sluta kvart över elva, stack hem till Emma och käka nudlar och semlor. Mumsigt!!
Sen stack vi hem till mig och sjöng singstar. Josse blev hämtad av sin mormor ganska tidigt.. Hoppas hennes utegångsförbud är slut snart! Efter det drack jag och Emma te och pratade. Den här dagen har varit väldigt najs.

Imorgon ska jag och Josse vara programmledare.. Hon har gått och varit nervös hela dagen och nu börjar jag faktiskt också bli det.. Men det kommer gå jättebra!!
Slutar tolv imorgon och eftersom studiebidraget kommer då så blir det mc donalds! Så jävla najs! Det var ett tag sen nu, vi har ju vatt panka alla tre hur länge som helst nu känns det som, haha.

Snart kommer mamma med pizza, yees!!

Tror jag ska ladda ner lite olaglig musik nu.. ja, det precis vad jag ska göra.. ;)
Några tips på bra musik? haha

Puss på er!

Chilldag

Ligger i sängen och skriver och chillar. Ska snart kolla på nån av alla mina nerladde tv-serier tror jag.
Bosson spelas på full volym från syrrans rum. Vi har ju rum precis brevid varandra, bara världens tunnaste vägg imellan som vi själva byggt upp typ. Asså det är en riktig vägg, men den fanns inte där när vi flyttade in så vi har byggt till ett extra rum. För att komma ut ur mitt rum så måste jag gå genom hennes.. Kan hända hon blir lite sur ibland när jag gör det, men för det mesta så är hon snäll, haha.

Var med Emma och Josse efter skolan idag. Vi hoppade över idrotten för vi hade ingen matte och då hade vi behövt vänta en timme innan den började och det pallade vi inte.. Kände mig dock väldigt dålig eftersom jag bestämt mig för att börja sköta mig i skolan.. Men bortsett från det här lilla snedsteget så måste jag ju säga att jag gör riktigt bra ifrån mig, hehe.

När vi hade varit ute en stund och Josse hade åkt hem ringde Polski och sa att tavlan han gjort till mig var kvar så jag och Emma åkte till Klostergården och hämtade den. Fick en trevlig pratstund med Polski och Malin också, har fan inte träffat Polski på typ över en månad.. Helt sjukt, han bodde ju nästan hos mig i sommras, haha. Tavlan var super fin och jag är jättenöjd med den!!
Efter det åkte jag och Emma hem till mig och käka middag och sjöng abba-singstar som min mamma och syrra köpt idag, fett skoj!

Ni får ha det fint för nu orkar jag inte skriva mer.



Fina människor! :D

Puss / Sara

Morgon

Godmorgon bloggen!

Nu sitter jag och äter frukost och tar det lugnt. All vår mat är typ lsut så det fick bli rostade mackor med gurka, haha.
Jag sov hela kvällen igår, gud vad jag var trött! Lyckades till och med sova under natten sen.

Måste gå och göra mig i ordning nu. Vi hörs senare!

Puss Puss


Lektion

Tjohej!

Hade fått MVG på historiaprovet, helt sjukt! Men klart jag är nöjd.

Nu har jag datakunskap och jag känner hur jag dör sakta men säkert. Mitt huvud håller på att sprängas och jag behöver äta, dricka och sova.
Kan gubben inte bara komma hit och säga att vi inte har någon datakunskap? SNÄLLA!!!

Puss på er söta bloggläsare <3

Historia

Fick stressa imorrse för jag vägrade gå upp ur sängen.. som vanlig, haha. Kom försent till skolan också.. Fast det verkar inte spela någon större roll, Martin är bara ute och pratar med en och en så det är lugnt. Har historia just nu och det är sjukt tråkigt. Förr älskade jag historia, men nu förtiden suger det!
Snart kommer jag få reda på vad jag fick för poäng på historiaprovet.. Jag tror inte det gick bra.

Jaja vi ses senare tror jag.

Puss <3


Försov mig

Nämen tjena!!

Jag vaknade 20 minuter innan jag skulle va i skolan. Jävlar vad stressigt!
Men jag kom i tid!! :D Härligt att snabba sig på morgonen.. eller INTE!!

Min mamma har halkat på en isfläck och skadat benet. Jag lagade mat till oss och det blev mumsigt och mamma blev glad. Gottigt!

Har haft rörligbild idag (film). Det var skoj som vanligt. Jag och Josse ska vara programledare i tv-programmet som vi gör. Kommer bli fett!! Yes, yes!

Nu ska jag läsa lite bloggar så vi hörs senare eller imorgon.

Här kommer en bild som gör mig glad!


När Emma bröt Josses låtsasmammas slickepott. Härliga tider ;)
Puss /Sara

Nu tar det roliga slut

Imorgon börjar skolan och lovet är slut. TRÅKIGT!

Jag är fortfarande vaken, väntar på att klockan ska bli tolv så jag kan skriva grattis till Ebba eftersom hon fyller 16 imorgon. Jag måste fixa 50 kr så jag kan köpa presenten jag tänkt ge henne. Vet att det är billigt, men är man pank så är man, haha.

Har gått runt i pyjamas hela dagen och inte gjort ett skit, har dock ätit en hel del för jag älskar att tjocka mig!!

Igår hamnade vi på lokal fest på ÖT. Tyvärr hade festen redan spårat ur när vi kom dit, annars hade det nog kunnat va skoj för där var massa folk och de flesta verka trevliga. Dock inte alla, men de som är idioter behöver man ju faktiskt inte prata med!

Puss och Kram / Sara


Hemma hos Josse

Inatt sov jag i 13 timmar.. Det var väldigt välbehövd sömn!

Jag kan berätta vad som hände hemma hos Josse.

Vi hade klassfest + några till.
Allting var super och alla verkade ha skoj. Runt 12 tiden var det massa folk ute och rökte. Det kom 2 killar som typ börja kaxa lite, sen ville de komma in till Josse. Vi vägrade att släppa in dem eftersom ingen kände dem. Då slog de en kille så han bröt näsan och sen krossade de 3 rutor.


Puss

Hej

Uppdatering om klassfesten kommer senare idag.

Puss

20/2-09

Nu sitter man då här och väntar på att Emma ska komma in till stan så man kan ringa langaren :P Seeegt!!
Sen bär det av till Josse!! Najs bajs! :P


Puss

Trötter

Då är man vaken.. Usch jag vill sova! Detta lovet kan man verkligen inte säga att jag vilat ut.. men det spelar ingen roll för hittills har jag haft jätteroligt i alla fall!

Ikväll blir det klassfest hos Josse, hoppas det blir skoj och inte går för vildt till.. Josse är väldigt orolig, haha.

Igår kväll hände inte särskilt mycket, men det var mys med flickorna. Senare dök även Natti och Oskar upp. Väldigt trevligt.
Vi startade snöbollskrig med några killar på andra sidan gatan. Men när alla våra kompisar gått och det bara var Ebba och jag kvar så gick vi och pratade med dem, de visade sig vara trevliga små pojkar.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden bara en pytteliten stund till. :P

Godnatt/morgon

skinnjacka

Så nu är skinnjackan inhandlad! :D Super snygg! Det tyckte dock inte min mamma, men säg nån gång hon tycker att de kläder jag köper är fina, hehe.

Jag och Emma gick runt en stund i stan och prata om allt mellan himmel och jord, det var väldigt mysigt!

Nu ska jag gå och möta Ebba, Öt Issa, Emma och Alice.. Ja faktiskt verkligen nu.. ska va där om 5 in så nu har jag brottom.. :S


Nu får jag springa ha det fint

puss

Missfärgning

Usch vad tråkigt, Lena tvinga mig att hänga upp tvätt också.. eftersom all tvätt va min som hade legat på mitt golv.. så det kanske är förståligt, haha. Men hon hade råkat missfärga allt så mina vita knästrumpor är nu mera rosa.. Fast jag måste ju säga att jag tyckte det blev rätt häftigt så det gör inte mig så mycket.
Resten av de missfärgade kläderna var typ Lisas som jag lånat nån gång för länge sen..

Nu ska jag snart äta potatisbullar, mums längtar. Magen har kurrat hela dagen, hehe.

Bye bye


:)

Jag måste ju erkänna att det gick snabbare än vad jag trodde att städa rummet. Det tog typ bara lite mer än 2 timmar, och nu kan man till och med se mitt golv och gå på det utan att få massa skit under fötterna, haha.

Dags att dra sig mot duschen nu och sen bär det av för att köpa skinnjacka, yes yes!!


puuuussss

Lösenord

Jag gjorde precis en lösenordskyddad blogg också som jag kan skriva verkligen allt i.. Ska bli skönt för ibland bara kliar det i fingrarna av att få skriva ner exakt vad jag känner, och det vill man ju inte direkt göra här, hehe.


Tar en liten paus i städningen.. Men man har ju faktiskt kommit en bit! :)


Puss


Städa, städa, städa =(

Godmorgon.. eller inte, är helt slut!!

Usch jag måste städa mitt rum. Det kommer ta typ hela dagen.. Har inte städat det på as länge.. Ni som har varit hemma hos mig på senaste tiden vet.. USCH!!!

Fast ett plus är ju att pappa betalar en super snygg skinnjacka från HM som jag vill ha så det är väl bara att ta tag i det.. hehe..

Var på fest i Stångby igår. Blev rätt chockad när vi kom dit och förstod att hans föräldrar skulle va hemma, haha. Men hans rum var typ 2 gånger så stort som mitt vardagsrum!! Han hade en sån as stor studsmatta, typ 5 meters och typ 3 eller 4 soffer inne i rummet och två sängar.. Så man kan verkligen säga att hans rum var stort, haha!
Men jag hade i alla fall jätteroligt, och hoppas att alla andra också hade det.

Tack så jättemycket allihopa för en trevlig kväll! :D

Puss <3

Tråk,tråk,tråk

Jag har kommit fram till att den här dagen är fruktansvärt tråkig! Ingen svarar typ i mobilerna och folk färgar hår och ska va med sina mammor.. bla,bla,bla. Här sitter jag och har tråkigt... Och detta var inte heller kul. :P

<3

Tjat

Ska gå och möta Josse om typ 3 min, äntligen, hehe. Fast hon var väldigt snabb idag för att vara lilla Josefin. Duktigt!! ^^

Hon ska faktiskt få lov att höra på mitt tjat en hel del tror jag, för jag känner att jag måste tjata lite, hehe. Så vi får väl se om hon tillslut ber mig hålla käften XD.

Nu ska jag gå.

Puss Puss

Ohjälpsam

Då har man ätit frukost och allt då ja..

Jag har ångrat mig, det blir inga goda gärningar idag.. Inte mot mina föräldrar i alla fall, hehe. Jag har ingen lust att gå och fika med min mamma längre, nu är klockan så mycket så nu kan jag lika gärna ringa nån kompis istället. Och varför ska jag hjälpa henne när jag inte får ut nåt av det? Haha jag skoja bara, hade kunnat diska och sånt i alla fall.. men jag pallar inte. :P

Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag ringa nån rolig människa tror jag.. Yes yes! :D

PUSS

Tankar

Heeej!

Igår var vi på järnåkrasfritidsgård ock spelade rundpingis, skojigt värre. :P

Just nu har jag så himla mycket tankar.. Och ingen vill riktigt lyssna, alla verkar tycka att jag är tjatig. Kanske så pratar jag för mycket om mig själv ? Jag vet inte riktigt.. Fast jag tycker i och för sig att jag lyssnar på andra också.. Äsch jag vet inte.. Spelar roll? Nej, eller lite för jag vill prata med nån om det, haha.

Jag funderar på att fråga mamma om hon vill gå och fika med mig när hon kommer tillbaka från frisören. Uttråkad som fan, hehe. Dessutom har jag redan duschat och klockan är bara 11 typ så det är nog ändå ingen som kan träffas än.. haha.

Kanske att jag till och med planerar att göra lite goda gärningar idag:
1. Diska
2. Torka av bordet i vardagsrummet
3. Städa rummet hos pappa

1 och 2 är inget jag måste göra, men annars vill nog inte mamma gå och fika.
3:an är ett helt evighetsprojekt.. De som har varit i mitt rum vet, lär typ ta en hel dag att fixa det.. Därför kanske jag gör det imorgon istället.. Fast då kommer pappa bli jättearg på mig, svårt dilemma.. Varför kan de inte bara låta mig ha det så? Det är ju mitt rum!! :)

Nu ska jag klä på mig, ha det fint alla söta ungar som läser min blogg :D <3


Vet inte riktigt varför jag la upp den här bilden.. Men den är i alla fall fin :D


Josse=mask

Väntar på att Josse ska komma tillbaka till Lund... Segt som fan, hehe.

Börjar känna mig smått uttråkad.. Tror jag ska titta på ett avsnitt av "That '70s show". JA! Det är precis vad jag ska göra.

Puss Puss <3


Tisdag

Hejsan hoppsan!

Var hemma hos Rasmus igår, mycket trevlig kväll. Käka chips och chokladbollar, hehe. Tur att vi köpte det, ellerhur Issa?! ^^

Jag är sjukt trött idag. Josse åkte precis hem, hon sov här inatt. Skojjigt värre, förutom att vi typ inte snackade utan bara somnade direkt så fort vi la huvdet på kudden. Men det var skönt, behövde verkligen sova.

Idag blir det kanske tjejkväll med några från klassen, kommer bli kul. Men det verkar inte särskilt bestämt, så man får väl se vad som händer idag. Känns som en bra dag i alla fall. :)

Nu borde jag verkligen gå in och duscha så vi hörs.

Kram Sara <3

seeegiiiiiis

Jag måste faktiskt själv säga att jag tycker det blev super! :D

Borde ha gjort mig i ordning för länge sen, skulle ha träffat Emma och Josse under dagen. Men är man seg så är man. Yes, yes. ^^

Hur som helst ska jag i alla fall träffa Josse, Issa och Mirre helt säkert ikväll, sen får vi väl se vem mer som ska med. :P

Nu ska jag gå och sminka mig tror jag.

Vi höres, om jag är duktig, snart.

Puss och kram

redigering

Har suttit och redigerat min blogg hela dagen. Vad tycks? ^^

fix fix

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/374150/i-know-that-you-know?claim=s4p6x7husp3">Följ min blogg med bloglovin</a>

Jag sitter och fixar lite med min blogg och jag är sämst på det :P hej hopp

RSS 2.0