Alkohol

Är det bara jag som tycker att det är fett skumt att man får lov att dricka på barer när man är 18 år, men inte handla på systembolaget förrän man är 20 år?
Jag har haft den här diskussionen med mina kompisar många gånger och det är många som säger "om du dricker på en bar så säljer inte de som jobbar till dig när du har blivit för full" andra säger "om man får köpa på systemet när man är 18 så är det mycket större risk att man köper ut till minderåriga.."
Okej, jag kan köpa allt detta, men om du är så kallat myndig när du är 18 så borde man få göra allt som är
lagligt, annars kan man ju lika gärna flytta upp myndighetsgränsen till 20 år istället..!
Anledningen till att jag tar upp det här är för att den här idiotiska lagen ställer till det för mig och min 18 års fest. Det är ju ingen som säger att jag inte får ha 18 års fest, men som jag skrev i det förra inlägget så måste man vara 20 år för att få lov att skriva under lokalen och alltihopa är den dumma lagens fel!!!

 


Lokal, jobb och lite till...

Nu uppdaterar jag allt, två dagar i rad.. rekord haha.

Var på jobbintervjun idag och den gick bra, tror jag i alla fall.. De ska ringa mig och meddela hur allt blir någon gång den här veckan.

Skulle ju skriva på lokalen idag, eller Amanda skulle skriva under lokalen, men så blev det inte.. Inget går någonsin som jag vill! Fick Josse att ringa till han som hyr ut lokalen för jag ville veta säkert hur gammal man skulle vara för att få lov att skriva under och det visade sig att man var tvungen att vara 20, inte 18.. Tji fick jag. Men ingen fara på taket, ska slå på charmen och diskutera saken med min storebror, har jag tur skriver han på.

Ska skippa informationen om IV-valen imorgonbitti, känns onödigt eftersom jag ändå ska ha ett möte med syon nästa vecka, så det blir sovmorgon. MYSPYS!

 

 


Min blogg har varit död

Hej allihopa!

Jag har tagit mig samman och bestämt mig för att jag nog ska börja uppdatera min älskade blogg igen. Om ni undrar varför jag slutade skriva är det bara att fråga killarna i min klass...

Vad har det hänt för något i mitt liv sedan sist?
Nja.. Inte mycket, inget jag vill skriva här i alla fall...!
Min mobil kom tillbaka från lagning idag, den ser helt ny ut. Alltid trevligt! :)
Ska på jobbintervju imorgon på Online och efter det ska jag iväg med Amanda och skriva under lokal till min 18 års fest, muy nice!

Väntar på att Emma och Josse slutar jobbet för då ska vi sova hos hennes mormor och se på film. Just det ska ju
kolla om jag har morötter och dipp ju! Dessutom packa väska..

Puss puss ♥

RSS 2.0