27 dresses

Bio med Josse idag, najs najs! :)
Efter det hamna man på mc donalds... som vanligt, hehe. Emma, Sara och Elin kom dit. Vi gick omkring i stan, väldigt mysigt! Jag älskar stan på kvällen!!! Efter att ha druckit nån slags is latte och en red bull var jag ganska speedad (ingen aning om hur det stavas, men nu stavas det så här) haha. Nu kan jag dock inte sova vilket är mindre bra... men va fan man har väl bättre saker för sig än att sova. När man sover slösar man bara bort en massa tid som man hade kunnat göra mycket viktigare saker på. Sova är överskattat! :)
Imorgon blir det centersyd med mamma så då ska man upp ganska tidigt eftersom jag måste vara i Lund igen vid typ tre för imorgon får Agel vara ute i en timme så då blir dfet fika. Yeeah!

Jaja, lika tråkigt inlägg som vanligt, men vem bryr sig? =P

Puss puss sötnosar

Då till Nu


Länge sedan jag skrev nu. Problemet är bara att jag inte har något att skriva om...
Skulle gått på disco i Malmö igår, men jag började bråka med mamma så det blev inget av med det.
Idag var vi i Blentarp och hälsade på barndomskompisar, det var helt dött. Synd att folk ska förändras så mycket. Fast jag kanske inte ska säga något, jag har också förändrats en hel del, men inte på samma sätt!



Trodde att vi skulle behöva avliva katten igår, men hon klara sig. :)


Nu ska man väl gå ut en liten runda med Andreas, känns som det behövs nu!

Välkommen hem.. eller inte!

Thailand var fett jävla najs!

Jag skrev i det förra inlägget att mit liv stannat upp och att det skulle bli ändring på det när jag kom hem från Thailand. Vem talar alltid sanning? Tänkte skriva jag... men det stämmer inte. Men jag gjorde i alla fall det den här gången! Känns som att det börjar hända lite mer igen och att man har lite flyt! :)

Dagen började med att gå upp klockan 6 i löfte till mig själv att jag skulle få gå och vila igen när jag duschat, vila = inte sova! Alltså efter duschen gick jag och la mig igen och somnade, självklart! Vilket gjorde att det blev en väldigt stressig morgon och jag kom typ 30 min försent till tekniken, inte bra! Genomled en hel dag i skolan och struntade i att göra mitt fysikprov, dumma mig.. men det var lika bra det eftersom jag inte kunde det och skulle fått IG om jag gjort det. Efter skolan stack jag och Johanna till stan och jag köpte min efterlängtade palestinasjal, jiiippyyöö!! Det har vatt en väldigt trevlig dag rent allmänt, tack till alla er som förgyller min dag, haha :P

FAN FAN FAN! Kom på att jag ska lämna in en sån dum engelskagrej imorgon som bara jag måste göra för att jag vatt i Thailand, går ut på att jag ska skriva om en dag i Thailand... Dumma bajs Anna! Det är väl taskigt att ge en extra uppgifter när man är iväg räcker det inte med att man gör det alla andra gör här hemma? Oavsett vad så har jag inte skrivit den.. JÄVLA SKIT!

RSS 2.0