Stockholm

Nämen Tjena!
Nu är jag tillbaka från Stockholm! Måste säga att alla i Stockholm är sjukt stressade och otrevliga.. Fel av mig att säga alla för det är klart att alla inte är det. Men alla har så himla brottom så de inte ens har tid till att stanna när man frågar om vägen någonstans. Helgen har ändå varit toppen! Tågresan dit känndes mycket snabbare än vad jag och Emma trodde att den skulle göra och det var ju skönt! På kvällen var vi i någon park i stockholm och festade med en tjej som Emma kände och hennes kompisar, de hade väldigt skoj åt vår dialekt.. haha. På lördagen gick vi på stan under dagen och på kvällen var vi på ttyp disco för de som hade varit på språkresa. Discot var inte särskilt skoj, men eftersom vi inte var helt nyktra så dansade vi som galningar ändå! På söndagen flummade jag och Emma sönder på stan.. Vi gjorde en massa riktigt korkade saker där uppe som är typ för pinsama för att skriva här, men jag har en stark känsla av att vi skämde ut skånigar ganska rejält, haha!

Förresten hittade jag min iPod igår.. Lite störigt att hitta den dagen efter att man kommit hem från Stockholm för det var ju där uppe som jag behövde den men det är ju fett bra att jag har den nu i alla fall! :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen, ladda min mobil och min iPod.. har smsat så mycket nu så mobilen nästan har dött haha.

Puss på er gullungar <3

Var är du min kära iPod?

Om några  timmar bär det av till stockholm! Skojigt värre! Fast jag är ledsen för min iPod är borta! :/

jag tror jag ska gå och leta lite efter den nu.. hade varit mycket enklare om jag hade vetat om den var hos mamma eller pappa..

puss puss

Tisdag

Då ska man snart till skolan då ja. Ska bli ganska skoj!

Det är synd om min kise, han vill så himla gärna gå ut och han kan inte göra det där vi bor nu.. När han hör att man går till dörren så skriker han så det låter som att han gråter, vi måste nog lämna bort honom.


Nu ska jag klä på mig och sminka mig puss på er <3

Media

Här kommer något jag aldrig trodde jag skulle höra mig själv säga, inte skriva heller för den delen: JAG ÄLSKAR VIPAN! Ja, ni läste rätt! Jag vet att detta bara var min andra dag där, men jag trivs as bra, och ljud är fett roligt! Allt är bättre.. typ allt i alla fall, tyvärr stöter jag på folk som jag inte tycker om hela tiden.. men det är det värt!!

En sak till som är grymt bra med vipan är att man kan se ut precis som man vill för alla har sin egen stil, åtminstone alla i mediaklasserna, I love it! Det är en av de roligaste sakerna som finns att kolla på folks kläder, särskilt om kläderna är lite annorlunda!

Nu kom Josse hit så nu måste jag sluta skriva hejdå <3

fuck

Blä skrev ett blogginlägg och det raderades fuck it eller nåt!!

Seg söndag!

Trött och ganska opepp på att göra något överhuvudtaget.. Tuff helg!! Eller jag skulle faktiskt kunna tänka mig att gå och fika med mina kära homies.

Vipan here I come!!

Jaha då går man media på vipan nu då :P Kommer bli sjukt skoj! :D Ska till Polhem sen och skriva ut mig och lämna tillbaka mina böcker! Kommer sakna min klass väldigt mycket, men inte linjen!! Lalala JAG GÅR INTE SAMHÄLL LÄNGRE!!! :D:D:D Maha Sara är bäst ^^    

Samhäll.. inte riktigt min grej..

Det känns som jag ger upp.. men samhäll är nog inte riktigt min grej.. om man i princip tröttnade på det redan första veckan så är det inte riktigt bra.. missförstå mig inte, min klass är helt underbar så på det sättet trivs jag jättebra, men jag är sjukt skoltrött!! Och jag vet att jag inte kommer fixa det här i tre år! Kommer gå ut med G i alla ämnena i så fall och då överdriver jag inte! Jag ska gå och prata med syon idag och se vad han säger.. Önska mig lycka till! <3

pluggpluggplugg

nu får man väl blogga lite då ja... Borde plugga spanska för jag har prov imorgon, men om jag ska va helt ärlig så fattar jag inte riktigt vad det är meningen att jag ska plugga på... :S

rent ärligt så går det fullständigt skit för mig i skolan just nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

just det ja, en grej till, jag kommer inte gå tillbaka till psykhemmet igen, åtminstone inte på JÄVLIGT lång tid!!

Grattis pappsen

Jag färgade mitt hår igår, mahogny med lila slingor, trodde det skulle bli helt hemskt.. Men jag är faktiskt nöjd!! :)
Tjejkvällen var trevlig, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men säg nån gång det blir det..

Min pappa fyller 42 idag, så vi ska gå ut och äta på Romana, har hört att de typ har bland de godaste pizzorna i Lund så det kan bli najs! Och jag får dessutom gå ut på stan och inviga mitt nya hår, skojigt värre!! ^^

Efter det blir det förfest hos Josses farmor och sen får man väl se vart det bär av, kanske psyket, kanske inte.. :P 

puss på er <3

datakunskap

blääää har datakunskap =(

torsdag

Nu ska jag snart till skolan, trååk.. Men kul att träffa klasskompisarna.
Ikväll ska jag va med Ona, Emma och Johanna, skoj!!
Jag vill gå och lägga mig igen! :/
Blää vi börjar med datakunskap och det är sjukt tråkigt!!!!!!!!
Nu ska jag gå och klä på mig, vi hörs puss puss

Härliet!!

Men tjenare!
Här sitter jag med ett stort glas coca-cola, med datan i knäet och kollar på "american pie" kan det bli bättre eller? Ja.. okej kanske.. skulle varit najs att byta ut datorn mot pojkvännen.. men så länge får man väl klara sig haha. Det är i alla fall härligt och jag är klar med alla läxor också, skönt! Åtminstone de jag har kunnat göra för min fronter funkar inte på den här datorn och behöver gå in på den för att kunna göra datorkunskapen.. men ändå. :)

Puss sötaste människor <3

ingen skola

Jag är inte i skolan idag för jag vill bli av med min förkylning som jag har haft i 3 veckor.. Börjar kännas bättre.
På fredag blir det tjejkväll hemma hos mig och då ska jag färga håret, mums på det! :D

Emma och jag åker till Stockholm den 26/9, fan vad skoj vi ska ha!! Det är sånt reunion party med ef också fick hon ta med en kompis så jag henkar!! ^^

Puss

Skolbajs

Tja homies!
Snart ska jag till skolan. Börjar 8.00 med idrott, jippy... Jag HATAR idrott! Och idag är en sån dag då jag verkligen inte har nån lust alls att gå till skolan... Är sjukt trött! DÖÖÖ!



Bara för att den här bilden gör mig glad! :D

Frukost på Subway

Alla är sega.. Men så fort alla är klara blir det frukost på subway, härligt!
Jag hatar min hosta! Den är jobbig!!!

Nu får jag väl komma på nåt annat att göra för jag har uppenbarligen inget att skriva om.. Ha det bäst PUSS


Psyko fest... kan man lugnt säga!

Jag har haft en trevlig kväll fastän allt fucka sig, fast jag tycker dock väldigt synd om vissa personer! <3
Har inte så mycket mer att säga om festen mer än att de flesta hängde mer utanför än inuti huset.. XD

Bilder på mig, Josse och Emma i väntan på langaren


 


Josse <3


Jag och Emma


Jag


Josse och Emma

Emma

Sur

Jag är på grymt dåligt humör, min säng står precis vid balkongen så så fort mamma ska gå ut och röka så väcker hon mig. När jag blir sur så säger hon bara "du har blivit så otrevlig Sara. Klockan är ändå mycket nu". Vadå mycket? Klockan är tolv!!! Har man typ inte sovit något sen förra helgen så är tolv INTE mycket!

Jaja, får väl börja göra mig i ordning eftersom jag ändå är uppe.. Puss

psykhemmet

Imorgon blir det fest i ett nerlagt psykhem, så jävla roligt! Verkar va fett mycket folk som ska dit också, alla har typ bjudit in alla. :)

Idag har jag vatt på sånt sjukt flum humör så jag har haft så jävla roligt! Fast typ alla de jag var med var fulla så det kanske var därför jag flumma så mycket.. XP Har i alla fall haft en jätterolig kväll, och imorgon kommer bli ännu roligare! Alla är så jäkla peppade! :D


Ha det bäst pötisar <3

Nya lägenheten

Lite bilder på allt möjligt från de senaste dagarna kommer här :)


Bara för att de är så otroligt söta! <3


Mitt och Lisas rum som ska delas på mitten så vi får vars ett :)


Vardagsrummet

torsdag

Tjenare ^^

Har vatt en massa folk hemma hos mig hela kvällen, fett chill! :)
Bor i stan nu så det blir ju lättare att bara gå hem till mig eftersom man alltid är i stan!

lägger in bilder senare på vår lägenhet och lite så. :)

ha det fint <3

Bilder från i lördags

Var med min bror, hans kompisar och Josse och Emma. Här kommer några bilder.


Josse och Tim


Jonas och Tim


Pötis Josse ^^

Nu har jag inte tid att skriva mer, pusshej <3



förstört bloggen :/

Är rätt ledsen nu för jag hade laddat upp lite bilder i bloggen sen gick jag in i bilder och raderade alla för jag trodde inte att man behövde ha alla bilderna där så nu har alla bilderna försvunnit från hela min blogg... Även från de inläggen som jag har skrivit för jätte länge sedan. =(

Nu ska jag se på "sex and the city."


RSS 2.0