Den blomstertid nu kommer

Då har man varit på skolavslutningen då ja. Ända anledningen till att jag gick dit var för att säga hejdå till de kompisar som man inte kommer träffa under sommarlovet, men de hade inte ens orkat ta sig dit.. Som tur var så var det inte helt i onödan som jag släpat mig upp ur sängen för jag fick nämligen ett stipendium på 600 kronor, så det var ju ändå värt det! :)
Borde snart ta och skriva en packlista till Alanya och det kanske också är dags att ta reda på om jag har en resväska. Känns så himla overkligt, tror det är därför jag för en gångs skull inte planerar något över huvud taget.
Just det, ska ju se Kiss på söndag också. Nog en upplevelse man aldrig kommer att glömma!

'Cause I had a bad day

Jag har en extremt dålig dag och matten gick inte som jag ville heller..
Fuck skolan det är sommarlov! Dock vill tyvärr inte den känslan infinna sig, men det kommer väl.

Matte

Då ska man snart till skolan och göra VG-prövning i matte.. Önska mig lycka till!
Pinsamt om det går sämre den här gången än vad det gjorde förra haha.

Vaktmästaren på besök

Jag har legat instängd på mitt rum sedan jag vaknade eftersom vaktmästaren är här och fixar en del grejer. Ja, jag vet att jag är feg som inte vågar gå ut, men det skulle ju kännas jättekonstigt att vandra omkring i vår minimala lägenhet när han är här. Förhoppningsvis går han snart, för det börjar bli dags för mig att göra mig i ordning..
Jag tycker faktiskt att det här är ganska jobbigt!
DAGENS I-LANDS PROBLEM haha

Alanya baby

Om en vecka vid den här tiden sitter jag på ett flygplan som alldeles strax landar i Alanya, sjukt härligt! Kommer dock sakna min fina pojkvän väldigt mycket! ♥
Imorgon ska jag göra VG-prövning i matte, har egentligen ingen lust till det.. Men lika bra att bara göra det. Därför måste jag plugga idag, fast jag är ledig från skolan, så det är väl inte så värst farligt. Och dessutom har jag ju en, förhoppningsvis, rolig kväll att se fram emot. Min kusin tar studenten idag. Grattis Sofie! Nästa år är det min tur! :D

Jobb

Usch, nu när jag har börjat fundera på att säga upp mig från jobbet så kan jag inte få ur tanken ur huvudet. Jag hatar verkligen mitt jobb, rent utsagt avskyr! Får fet ångest varje gång jag ska gå dit. Har tänkt säga upp mig i början av augusti, men om jag har mycket pengar kvar när jag kommer hem från Alanya så säger jag upp mig direkt och jobbar bara den månaden ut. När ett jobb inte längre ens är värt pengarna man tjänar så suger det faktiskt rätt hårt!!

F*ck online!!

Nova

Snart bär det av till Nova med mamma och syrran. Länge sedan vi gjorde något tillsammans alla tre så det blir säkert hur trevligt som helst.. Förutom att jag har en känsla av att min kära lillasyster kan tänkas ta några timmar på sig i varje affär, vilket jag hatar. In ut, så ska det vara!

Festligheter

Följde med Filip på fest igår och det var mycket roligare än vad jag trott. Idag har jag myst hela dagen med Filip och solat och så där. :)
Känner mig en aning yr och trött.. Kanske beror på för mycket sol, för lite vatten och en aning för mycket alkohol igår. Man mår som man förtjänar haha. Fast jag har mått bra hela dagen så det kan vara att jag bara behöver sova.

Tjejgrej

Josse tuggar väldigt högt och hon smaskar, men jag tycker om henne ändå!

Ikväll har vi värsta tjejkvällen, sitter i min säng och pregar i oss godis. Tyvärr är Emma och Josse tråkiga och pratar på något språk, som jag tror ska låta som franska, men de lyckas inte så bra. Deras betyg i franska är nog välförtjänt, haha.

Imorgon fortsätter kanske våran tjejkväll med Sex and the City 2, blir ju nästan som ett tjejdygn då. ;)

Nu ska jag titta på Two and a Half Men och dricka ett till glas hallonsoda, mums!


Grattis Filip

Grattis till min fina pojkvän på 18 års dagen! ♥
(Som för övrigt nog inte ens har en aning om att jag har en blogg :P)

Jag har fruktansvärt tråkigt och mitt rum är otroligt varmt.. Skulle kanske hjälpa om jag öppnade fönstret?!

Både att plugga och jobba undviker jag för tillfället, så snart lär jag väl få skäll.. Har tagit semester nu, trots att det är två veckor kvar till vi åker till Alanya.

Anledningen till att jag har tråkigt är p.g.a att megavideo måste laddas 54 minuter innan jag kan kolla mer, vilket det borde ha gjort om sådär två minuter. Pinsamt men sant, jag har inget liv. :P

Siesta var kanske inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men självklart var vissa stunder mysiga!


Dock tycker jag fortfarande att det är uttråkande att sitta inklämmda i världens minsta tält i vad som känndes som 100 timmar. Haha. ♥


Ljusblåa dag


En vacker dag kommer jag aldrig mer att behöva läsa spanska,
den dagen är idag!!


Liten tanke

Vad ska man göra när allt i ens liv känns extremt överskattat, och man vet att allt egentligen är grymt underskattat?

RSS 2.0